![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Fransa ligi hakkında bilgi sahibi olmam nedeniyle bu transfere acayip bakmaktayım.yönetim büyük ihtimal anlaşmış ama bu kadarda olmaz diyesi geliyor adamın.bizimkiler defansın göbeğine adam arıyo ama gidip sağ bek alıyo.ne biçim iş. yönetimin bu transferi yapmasının büyük sebebi St.etienne nin bu futbolcuyu serbest bırakmasıdır.görünen o ki mali kriz hat safaya ulaşmış durumda.bonservisi yok diye bizimkiler hemen atlamış görünüyor. ha bizde iş yaparmı derseniz yapar ama sağbektemi oynıyacak göbektemi onu bilmiyorum.hakikatten yönetimi anlamak zor.bonservisi elinde olması bu futbolcunun alınmasının en büyük sebebi galiba
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 50-60 tane salladılar tutmadı, bundan sonra 3-5 tane daha sallasalar ne olacak ki, tutturamama olasılığı %98'den %99'a yükselir en fazla... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Başkanla hemfikir olan Ertuğrul Sağlam, 1.84 metre boyundaki deneyimli stoperin sistemine uyacağını belirterek, "Diatta defansif olduğu kadar ofansif düşünen bir oyuncu. İki yıl içinde Türkiye değil Avrupa’yı peşinde koşturur. ertuğrul hoca böyle birşey söylemiş olamaz söylemişse de yaşını ona söyleyen çıkmamıştır, inşallah iyi olur defans için 32 yaş çok geç değil, eğer neticelendiyse tüm camiaya hayırlı olsun
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |