![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben bobo nun formsuzluğunu gitmek istemesine bağlayanlardanım bu nedenle de verim alamıyoruz. transfer dönemi kapanana kadar da alamayacağız. bobo hedefleri olan bir futbolcu transfer sezonu kapanınca kaprisi bırakıp eski haline dönecektir...... biz zaten bir forvet almaya çalışıyoruz bir de eldekini yitirirsek iyice çıkmaza gireriz. yönetim 2 tane kaliteli forveti elinde hazır anında transfer edebilecek şeklilde hazırlığını yapmışsa satsın boboyu. lualua,postiga ikilisi mesela. anında alabiliyorsa yönetim ne ala yok ben transfere uğraşacam diyorsa bobo kalsın daha iyi
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bobo bu yıl şamp. liginde mücadele edebilirse ve takım genel olarak başarılı olursa önümüzdeki yıl bu paranın üstüne birkaç milyon euro daha ekler, şu an için kalmasında fayda var ama her zaman savunduğum gibi her oyuncunun bir fiyatı vardır... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu sene yonetim cok beceriksiz bir goruntu ciziyor. bobo yu satarlarsa ondan daha iyisini alabileceklerini sanmıyorum. eger 1 tane yıldız 1 tanede gelecegi parlak bir oyuncuyla anlasırlarsa satsınlar.
__________________ Erkek adam renkli takım tutmaz... | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bobo giderse kim gol atacak bi doğru dürüst gol atan o adam var o da giderse vay halimize
__________________ Görmediğimden değil... Yanımda olsan yine özlerdim.. Ve bil ki bu kadar sevmem senden değil Gitsen benden.. Ben gidişini bile severim.. Aramızda hep aynı fark.. Sen gitmeyi bilirsin Ben sevmeyi.. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | valla bizdeki gençleri gördükten sonra farketmez derim ben ERTUĞRUL HOCAYA HEP DESTEK TAM DESTEK
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | menajerinin Fransız kulüplerine yakın olması ve Fransızcayı çok iyi konuşmasının golcü futbolcunun transferini gerçeklebilme ihtimalini daha da güçlendiriyor. hey allahım yarabbım bunlamı olcakmış transfer ![]()
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |