![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bobo bu yıl şamp. liginde mücadele edebilirse ve takım genel olarak başarılı olursa önümüzdeki yıl bu paranın üstüne birkaç milyon euro daha ekler, şu an için kalmasında fayda var ama her zaman savunduğum gibi her oyuncunun bir fiyatı vardır... | ||
![]() |
|
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu sene yonetim cok beceriksiz bir goruntu ciziyor. bobo yu satarlarsa ondan daha iyisini alabileceklerini sanmıyorum. eger 1 tane yıldız 1 tanede gelecegi parlak bir oyuncuyla anlasırlarsa satsınlar.
__________________ Erkek adam renkli takım tutmaz... | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | genemi aynı hatta zamanında İlhanı sattılar sampiyonluk gitti yerine ondan daha asagı bir golcü alacaklarsa hiç satmasınlar daha iyi zaten bobo havada karada Ertugrul hoca önderliginde sampiyonlar liginde fiyatını katlıcakta katlıcak zaten
__________________ En SAĞLAM Beşiktaş Geliyor ..! Yuvana Hoşgeldin ERTUĞRUL SAĞLAM...! | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bobo giderse kim gol atacak bi doğru dürüst gol atan o adam var o da giderse vay halimize
__________________ Görmediğimden değil... Yanımda olsan yine özlerdim.. Ve bil ki bu kadar sevmem senden değil Gitsen benden.. Ben gidişini bile severim.. Aramızda hep aynı fark.. Sen gitmeyi bilirsin Ben sevmeyi.. | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | valla bizdeki gençleri gördükten sonra farketmez derim ben ERTUĞRUL HOCAYA HEP DESTEK TAM DESTEK
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | menajerinin Fransız kulüplerine yakın olması ve Fransızcayı çok iyi konuşmasının golcü futbolcunun transferini gerçeklebilme ihtimalini daha da güçlendiriyor. hey allahım yarabbım bunlamı olcakmış transfer ![]()
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bobo için 8 milyon euro'luk bir teklif reddedilemeyecek bir teklif. Hiç düşünmeye gerek yok, satılmalı. Bu paraya 2 tane canavar gibi forvet alabiliriz. Tabi bu yönetimin alabileceğine kendim de pek inanamıyorum ama neyse. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |