![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #43 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok iyi bir rakam , bence seneye yada ondandan sonraki seneler de etse etse ancak bu kadar eder öyle 15 ler 20 ler edeceğini tahmin etmiyorum. ama yinede bize adam lazım. Satılmasın.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #44 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence bobo bu paraya gönderilsin. ve yerine alınacak para ile bir tane brezilyadan 20 yaşında gelecek vaad eden bir futbolcualınsınş bir de 28 yaşlarındaş tecrübeli iyi bir golcü alınsın. Beşiktaşın yapacağı en iyi iş bu olur. | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 2011’e kadar Bobo İsmail ER 4 Ağustos 2007 ![]() BEŞİKTAŞ Kulübü, Brezilyalı golcüsü Bobo’nun sözleşmesini 2011 yılına dek uzatmak için harekete geçti. Fransa’nın Bordeaux ve Saint Etienne takımları başta olmak üzere çok sayıda Avrupa kulübünden transfer teklifleri alan Bobo’yu elinden kaçırmak istemeyen siyah beyazlı yönetim, sambacıya yeni bir sözleşme teklifinde bulundu. Genel menajerlik görevini Sinan Engin’e devreden Ali Gültiken, 2010 yılına dek anlaşması bulunan Brezilyalı futbolcuya, "Sözleşmeni 1 yıl daha uzatmayı kabul edersen yıllık ücretini 600 bin Euro’dan 1 milyon Euro’ya yükselteceğiz" dedi. Aldığı ücretin azlığından yakınan Bobo’nun, Gültiken’in önerisine olumlu yanıt verdiği belirtildi. Beşiktaş Kulübü’nün ve Brezilyalı futbolcunun avukatları önümüzdeki günlerde bir araya gelerek, yeni sözleşmenin detaylarını belirleyecek ve imzalar atılacak. Bu anlaşma, Ali Gültiken’in Beşiktaş Kulübü’ne yaptığı son büyük hizmet oldu.
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | nereye gidiomuş..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ne gönderılsın kardeş senmı gıdıp forvet oynuyucan takımda 10 tane forvet varda benmı bılmıyorum.türkıyede bobodan ıyı forvet mı var adam çokmu kötu kı 8 euro para önerıolar adamda gelecek varkı ıstıolar.ezbere konuşmayn ya boboyu seneye 15-20 mlyn euroya ben emının satabılırz.adam haklı parasının arttırılmasını istyo zamannda ılhanın parası arttırılmadımı ön yargılı olmayalm bence. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |