![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yabancı forvet almak varken niye işin kolayına kaçıyorlar necatiye vereceğimiz bonservis ücretiyle niye bi yabancı almıyoruzki.. ayrıca ibrahim akını göndereceksek yine göndeririz ama takas olarak değil onun bonservisinden para kazanırız | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sacmalamayin ya aca baska takimlarin cürük lerini alioruz farkinda deyilmisiniz Nobre,Yozgatli;Rüstü simdi de necati allahim ne sacma i.akin da is yok diye öküz dür adami hic oynatmassan tabi öyle olur
__________________ Cok Sevdik be Abi Mekkanin Cennet olsun Optik Baskan | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 1 KERE yabancı alsak yedek oturucak veya 1 yabancı yedek beklıyıcek. Necatının kışılığnı sevmem ama forvetler arasnda çekışme olsun daha ıyı oynasınlar yane kendılerını zorlamaları için yerlı olarak necatıden ıyısını alamayız.BATUHABN CAn erdem var ama bunların ne tecrubelerı var avrupa için ne de son vuruşları var.Ü.karanı bende ısterdım ama onu başkana önermışler başkan aramız açılmasın dıe ıstememış.Madem aramız ıyı gs ile, alıosak bıse güzellık yapsınlar. birs artıkçı olduk ama naapalım buda yönetımın acızlığı. | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kesinlikle ibrahin akın gitsin diyenleri kınıyor ve futbol bilgilerinden şüphe duyuyorum.hasselbaink ve necati gelsin batuhan 16yaşında batuhanla olmaz
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bıktık artık milletin çöpünü toplamaktan. dogru degılmı arkadaşlar ben böyle dusunuyorum | ||
![]() |
![]() | #27 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |