![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | nobree necati malından 1000 kat iyidirrr...nobre çok çalışcak bu sene...hem kanatlar da iyii...
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beşiktaş kesinlikle yırtıcı adam eksilten yaratıcı bir golcü almalı. bobo veya nobre bu anlattığım özelliklere sahip değiller. Beşiktaş ta gol ve golcü problemi var. Defansimiz dayanıyor ama golcüler gol atamıyor !!!! Beşiktaş ta golcü yok. Hazır fransız klüpleri bobo yu istiyor bence hemen satılmalı onun parasıyla ondan daha iyi 2 golcü alınabilir... Konu daraban tarafından (07-08-2007 Saat 01:21 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Nobre kalsın...necati gelmesin!
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |