![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | adamlar sion u deplasmanda 5-0 la yerle bir ettiler inşallah tüm güçlerini harcamışlardır gerçi rakibimiz olamaz ama yinede tedbiri elden bırakmamakta fayda var..
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | arkadaslar ben su an ızmırdezim ve mac günü ıistanbula geçeceğim orada arkadaşı aradım bana bilet ayarlayacak inşallah ilk defa inönüde oğlumla maça geleceğim ama arkadaş bileti nerden alacağını bilmiyor acaba biletler nezaman cıkacak ve nerlerden alınabilir arkadaşım okmeydanında oturuyor bana yardımcı olursanız bende ona hbaer veririm bilet icin.....yardımlarınız için şimdiden teşekürler | ||
| |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
maç icin biletler biletixin tüm gişelerinden satışa cıkıcak ama Yanılmıosam pazartesi veya salı olmasa çarşamba maç gunu stad gişelerinden alınız ama stad gişelerindede kalırmı kalmaz mı bilemem karaborsaya düşmeden bence hemen p.tesi veya salı biletix gişelerine git biletix gişeleri istanbulun hemen her yerınde var | |||
| |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
Kazasız belasız atlatırız inşallah şu maçı..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | |||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum bu maç hangi kanalda yayınlanacak?inşallah açık kanalda yayınlanır fenerbahçe'nin maçı açık kanalda yayınlanıyorsa beşiktaş'ımızın maçı da açık kanalda yayınlansın beşiktaş'ımızın fenerden hiçbir eksiği yok
__________________ 3 büyük yok iki büyük var biri Allah(c.c.) dğeri de 5iktaş | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |