|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
13-08-2007, 12:48 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 18 |
Amigolar Sinan Engin'le bir araya geliyor Beşiktaş-Konyaspor maçında açılan pankartlar nedeniyle Çarşı grubu tarafından protesto edilen Sinan Engin istifa noktanısa gelmişti. Beşiktaş'ın önge gelen amigoları araya giren hatırlı kişilerin de etkisiyle bugün Sinan Engin'le bir araya gelecekler Beşiktaş-Konyaspor maçında açılan pankartlar nedeniyle yaşanan sinan Engin krizi tatlıya bağlanıyor. Çarşı grubu tarafından protesto edilen Sinan Engin istifa noktasına gelmesinin ardından bugün ilginç gelişmeler yaşandı. Çarşı Grubu'nun önde gelen amigoları hatırlı kişilerin de etkisiyle bugün Sinan Engin'den özür dileyecek. Amigoların, Sinan Engin'le telefonda konuştukları bazı taraftarların hata yaptığını ve konunun yanlış aksedildiğini vurguladıları belirtildi. Çarşı Grubu'nun önde gelenleri Engin'e destek sözü vererek bundan böyle birlik içinde olacaklarını belirttiler. Sinan Engin ise Çarşı grubunun saygın yeri olduğunu belirterek bundan böyle uyum içinde çalışacaklarını vurguladı. Kimseye kırgın olmadığını belirten Engin, "Çarşı'nın önde gelen kişilerinin bana karşı olmadığını biliyorum. Birkaç kişinin yaptığı hareket tüm Beşiktaş tribününe mal edilemez. Ben Beşiktaş tribünlerinden gelen bir kişiyim. Görevi de Beşiktaş'ı şampiyon yapmak için kabul ettim. Yapacağım da... Bugünden itibaren kenetlenmeliyiz. Bana yapılan saygısızlığı artık unuttum. Her şey Beşiktaş'ın şampiyonluğu için " dedi.
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
|
13-08-2007, 13:57 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | neden tükürdüğünü yalamak olsun ki uzlaşmak olur ne zamandır uzlaşmanın adı tükürdüğünü yalamak oldu ee ozaman her maç aleyhde tezahurat yapsınlar maçı muçu bıraksınlar taraftarlar sinan enginle uğraşsınlar takımda ne hali varsa görsün
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
13-08-2007, 18:01 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | yanlış anlama ama dün fb.li altan tanrıkuluda aynı şeyi söyledi!!!sanırım bi anlık boşluğuna geldi bu yorumu yaptın.bu takımın iyi olması için bir an önce uzlaşma şart,umarım en kısa zamanda çözüm bulunur.yoksa ezik medyayı kendimize daha çook güldürürüz...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
13-08-2007, 18:06 | #6 | ||
Banned Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 | Ne Demek Böyle Birşey Olmamalı Çarşı Beşiktaş Taraftarının Adı Haline Geldi Sinan Enginin Dediği Gibi 3-5 Kişi İle Sınırlandıramayız.. O Pankartı Açanlar Karşıysa Ben Karşı Değilim Arkadaşım.. Sinan Engin'de Başarılı Bi Menajer Ondan İyisinide Tanımam Türkiyede..
__________________ ..Not Found.. | ||
13-08-2007, 18:12 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | doğru olan da buydu
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
30-09-2007, 21:52 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 30 | herkes işini yaparsa hiç bir sorun olmaz menejer kendi işini amigo kendi işini sonuçta paranı alıyosun | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |