![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
Arkadas bu tip futbolcular sadece sezon sonu yaklastiginda futbol oynuyorlar, bu iki denyo toplam 27 mac aynadilar, vede superlig toplam 34 maclan oynaniyor!!! #Sence bunlar besiktas icin mi terdøkuyorlar, kendileri icin mi?? #Not: bu yønetimi bende sevmiyorum!! ![]() | |||
![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Besiktas JK . | |||
![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
1-Klubü yanlış transferler yüzünden borç batağına sokmakmı beşiktaşlılık. 2-işe yaramaz transferlerle klübü darülaçaze klübüne çevirdiği için mi beşiktaşlı oluyor. 3-Boş konuşmaları ile klubu ve taraftarı küçük düşürdüğü içinmi beşiktaşlı oluyor. 4-Beşiktaşın maddi kurtuluş anahtarı olan Fulya projesinin gelirlerini kırdırmasımı beşiktaşlı yapıyor onu. 5-Beşiktaşın şampiyonluğunu isteyeceği yerde, bizden yıllarca şampiyonlıuklarımızı çalan, haysiyetsiz takımın şampiyon olmasını istemekmi Beşiktaşlılık oluyor. Bunlar Başkanı beşiktaşlı yapıyorsa Ben Beşiktaşlı değilim arkadaş. Beşiktaşlıda önce akıl olur ,mangal gibi yürek olur.Onurlu bir duruş sergiler olaylar ve zaman karşısında kıvırmaz.Her zaman başı dik olur. Bunlar bende ve klübe gönülden bağlı her taraftar arkadaşımda var, peki başkanda ne kadarı var. | |||
![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Alıntı:
doru sölüosun kardeş !!!
__________________ Besiktas JK . | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=FrNwQ...gen%20besiktas (BJK-CHELSEA) http://www.youtube.com/watch?v=dB1hy...gen%20besiktas Dünyanın En İyisi Olduğunu Kanıtlaması http://www.youtube.com/watch?v=2qtkp...gen%20besiktas Çatala ancak bu kadar güzel gönderilebilir
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya baba haklısın ama bu sezon bize hic birşey kazandıramadı bir kaç maç hariç ayrıca futbolculara kötü örnek oluyor saygımız sonsuz ama görevini iyi yapamadı bence
__________________ You Will Never Walk Alone !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Abicigim, son 3 sene zaten 2 gol atmis, goster goster dur. Bir Alex'in yaptiklarina bakin, bir de Sergen'in. Sergen'in benim gozumde su an hicbir degeri yoktur....
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tabi ki biz olacağız arkadaşlar ve yine bi alandada tek olacağız cinconlarda bizim tezahuratlarıda çalmışlar hepsi hırsız bunların hepsi tence tava aziz sapınıda al azizzzzzzz
__________________ EY BEŞİKTAŞ...!!! İNADIM İNAT, İNADINA BAĞIŞLADI SENİ BANA BU HAYAT... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |