![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
(Deli İbo 56 Yiyido vede Sergen Hassanda Gerisi traş Genç Futbolcular Değil Yanlız) A takıma Yeni Gelenler Alt yapıdan vede gökan+karabulut (Bobo jun neden alındı_???) Bilmiyorum Hacı Yağı Bol Bulmuş Tutmuş Hesabı Oldu Transfer Yapmayın yeni vede yine gençlerle devam edin daha iyi.Nail neler yapıyo her hafta en az 1 gool bunları görün kiralıklarda geri gelecek hepsi bunlarıda unutmayın bi eskilerden kurtulun gerisi kolay Bİ DE KİRALIK VERECEĞİNİZ FUTBOLCU ALMAYIN. ![]()
__________________ ÖLÜNÜZ YETER BEŞİKTAŞ. Konu doganmurattemiz tarafından (09-03-2006 Saat 02:37 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dostum dikkatimizi çekti ilanın sağolasın ![]() Defansın ortasına takviye lazım.orta sah sola kanada ve sağ kanada takviye gerekli ilk aklıma gelen M.Topuz ama bilemiyorum yeterli olurmu?Çünkü Okan koç tan yetenke anlamında bir fazlasını göremiyorum.Mantalite bakımından ise tartışılabilir. Sol orta sah için ise İ.Akın'a asla güvenilmez.O bölgeye adam şart.Aklıma o bölge için gelen ilk isim.Psg'li Rothen.Defans için ise Benim favorim Hala oynuyorsa (ki oynuyordu) Montero. Forvet için aday çok.Kaliteli ve siyahi bir forvet bu takıma çok iyi bir hava verir.Ben bir tane biliyorum.Lille'in 9 numaralı forveti Moussiloune'a dikkat edilmesi gerekir. Gönderilecekleri hepimiz tahmin ediyoruz zaten.Tekrar aynı şeyleri yazmamın bir anlamı yok. | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | #########Arkadaslar hepinize katiliyorum, bu kadro simdiye kadar ne yapti ki ønumuzdeki sene de ne yapsin,, ama unutmayin ki her yil flash transfer yapilmaz, besiktasimiz ekonomik krizde,, yønetimden fazla transfer istemiyelim.. Onlar sadece gøzumuzu boyamak, vede koltuklarinda rahat oturmak icin transfer yapiyorlar.. Eger besiktasin iyiliyini dusunselerdi 2yilda 20-30futbolcu almazlardi!!!!! Besiktas 1-2 sene idare etmeli, bu arada OKAN,TANDOGAN,Mustafa Dogan,JUN,BOBO,AliGunes,HASSAN gibi orta yasli vede oynamadan para alan futbolcularin yerine taze paf-takimdan oyuncular takviye edilmeli.. Ama sen gelde bunu yønetime anlat!!!!!!!! | ||
![]() |
![]() | #15 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 23 ![]() |
Alıntı:
yazılar çok küçük olmuş varsa bir dahakine büyük punto kullanırsan yorumunu okumak isteyenlere kolaylık sağlamış olursun.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
![]() |
![]() | #16 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |