![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #182 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() |
![]() | #185 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Delgado sancısı BEŞİKTAŞ'ın transferini bitirmeye çalıştığı Delgado için Basel, 6 milyon dolar istiyor. Beşiktaş da bu sorunu çözemeyince Tümer'e çağrı yaptı. *** Tümer ısrarı Basel, Delgado için 6 milyon euro isteyince, Tümer'in askerlik işini çözme çabaları arttı. Parayı çok buldular Beşiktaş'ta Arjantinli Delgado'- nun transferi zora girince, Tümer kıymete bindi. Askerlik sorunu nedeniyle Avrupa'da bir takıma gitmek isteyen yıldızın yerine Delgado ile anlaşan yönetim, Basel 6 milyon euro isteyince, Tümer'e 'bekle' dedi. Delgado için bu parayı çok bulan siyah-beyazlılar, milli yıldızın askerlik sorununu Delgado: Bırakın beni 33 yaşındaki Tümer, yürürlükteki yasa değişmezse askere alınacak. Genelkurmay yetkilileri ile görüşen Beşiktaş, askerlik yaşının 35'e çıkarılması için uğraşıyor. Tümer'in sorunu çözülürse, Delgado için de Basel'e karşı 'tok alıcı' durumuna geçilecek. Bu arada Arjantinli, Basel'e, "İşi yokuşa sürmeyin" diye baskı yapıyor. kaynak:fotomaç | ||
![]() |
![]() | #186 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Delgado'dan Basel'e: İşi yokuşa sürmeyin Arjantinli oyuncu, 1 milyon dolar için direten Basel'e kendisini bırakması yönünde baskı yapıyor. BEŞİKTAŞ'IN yıllığı 1.5 milyon dolardan 3 yıllık anlaşmaya vardığı Delgado, attığı imzanın geçerli olması için Basel ile siyah-beyazlıların el sıkışmasını bekliyor. Arjantinli orta saha oyuncusu, Basel'in pazarlıkta fazla ısrarcı olmaması için de İsviçre takımına baskı yaptığı öğrenildi. Delgado'nun yöneticilerine "İşi yokuşa sürmeyin. Ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" dediği öğrenildi. Basel ile Beşiktaş'ın Delgado'da 1 milyon dolarlık fark nedeniyle anlaşamadığı ileri sürüldü kaynak:sabah | ||
![]() |
![]() | #188 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | abi alınsın şu delgado tam adam gibi bi transfer yapılcak diyoruz gene elden kaçıyo versinler ne istiyosa basel bu adam için değer ya alla alla ne gereği var inadın Tümer le ikisinin nası oynayabilceğini şimdiden tahmin ediyorum kombine bile alınır valla izlemek için hadi yönetim utandır bizi | ||
![]() |
![]() | #190 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |