|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
16-05-2006, 13:45 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
Bursaspor: Serdar 4 milyon dolar Bursaspor, Beşiktaş'ın ısrarla transfer etmek istediği genç futbolcu Serdar Kurtuluş'un fiyatını 4 milyon dolar olarak belirledi. Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın yeni sezon kadrosunda görmek istediği futbolcuların başında gelen 19 yaşındaki Serdar Kurtuluş için Bursaspor Kulübü'nün yüksek fiyat biçmesi bu transferi zora soktu. Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, Serdar Kurtuluş'u kesinlikte bırakmak istemediklerini belirterek, "Serdar'ı almak isteyen 4 milyon doları verir" dedi. Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner'in de Serdar Kurtuluş'un önümüzdeki sezon kadrosunda mutlaka yer almasını, genç futbolcudan Süper Lig'de yararlanmak istediği öğrenildi. Yeşil-beyazlı kulüple 1 yıllık sözleşmesi bulunan Serdar Kurtuluş, 15 kez A Genç, 1 kez de Olimpik Milli Takım formasını giydi. Öte yandan, Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, Beşiktaş ile yollarını ayıran yıldız futbolcu Sergen Yalçın ile ilgilenmediklerini söyledi. 16.05.2006 Kaynak : İHA
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi . | ||
|
16-05-2006, 13:51 | #4 | ||
Banned Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 | Derler abi, Allah Allah. Oyuncu onlarin degil mi, isterse 10 milyon desin, siz ne sinirleniyorsunuz? Bizim salaklar da o kadar para verip almasin.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
16-05-2006, 16:04 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Ben onu bunu bilmem hangi oyuncuya el atsak fiyatının 10 katı fazla para istiolar.Bu ne ya nasıl bi politika anlamadım.Serdar 4 milyon dolarsa Cisse 20 milyon dolar felan Ronaldinyo da heralde değer biçmek imkansız olur !!
__________________ hayat sana SİYAH dedikçe, sen BEYAZ ulan diye bağır... | ||
16-05-2006, 16:16 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 37 | bursadan adam gelmesin bize...istemes....
__________________ Besiktas JK . | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |