|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
16-05-2006, 16:18 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 20 |
Cordoba, Te vamos a hechar mucho de menos (Cordoba, seni çok özleyeceğiz)... Cordoba bu mesaj sana,,, Oscar Cordoba, Beşiktaşlı taraftarların son yıllarda en çok sevdiği futbolculardan birisi... Hem saha içinde hem de saha dışındaki davranışlarla örnek futbolcu örnek insan... O kendisine yapılan suçlamalar nedeniyle onurlu bir tavır koyarak Beşiktaş'ı terk edeceğini açıkladı. Hiç bir kanıta dayanmadan yapılan suçlamalara karşı tek güvencesi Beşiktaş'a gönül verenler.... Sadece Cordoba'ya değil 103 tarihe sahip olan Beşiktaş'a atılan bir çamur. Kartalhaber.com olarak tüm Beşiktaşlıları göreve çağırııyoruz. Hep beraber Cordoba'yı uğurlamaya gidelim. Beşiktaşlılık neymiş dosta düşmana gösterelim. Onu suçlayanlara, onu savunmayanlara karşı bugün sabaha karşı Beşiktaşlılar Atatürk Havalimanı'na koştu. Sabahın erken saatlerinde olmasına Oscar Cordoba'ya muhteşem bir uğurmlama töreni yapıldı. Taraftarların omuzlara aldığı Cordoba, "Hayatımın en anlamlı anlarından birini yaşıyorum. Bu taraftar bana her zaman büyük sevgi gösterisinde bulundu. Onları hiç unutmayacağım. dilerim bundan sonra hep mutlu olurlar" dedi. Atatürk Havalimanı'nı inleten taraftarlar Yönetim Kurulu ve Başkan Yıldırım Demirören'e de büyük tepki gösterdi. yaklaşık bin kadar taraftar, söyledikleri yeni besteyle Cordoba'ya büyük destek verirken, Yıldırım Demirören'e tepkilerini dile getirdi; İki sene taraftarı üzdünüz Galatasaray şampiyon dediniz Yeter artık Yılıdırım Demirören Cordoba gidiyor senin yüzünden Gitmesin istiyoruz, çünkü o Beşiktaşlı, Seviyoruz Cordoba'yı...
__________________ Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş… | ||
|
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |