![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu fener neden çekiyo oyuncuları anlamam?? koskoca zafer biryol gitti iki maç oynamadan köreldi döndü; keza murat hacıoğlu.. mehmet yıldız da aynısı olcak fenerde. ama bize de gelsin istemem açıkçası. madem higuain niye alındı? aklıma takılan bişey daha: fener nihat'ı almaya uğraşır bizimkilerden ses çıkmaz. millet cayır cayır fatih tekke peşinde koşar bizimkiler ne olduğu belli olmayan oyuncularla uğraşır. bunun mantığı ne ki??
__________________ Bu hayat bir Sergen'siz çekilmez bir de İ.Mansız.. Konu adyghe1903 tarafından (28-08-2007 Saat 15:52 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| |
| | #18 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Walla bununla ilgili yalan haber diemem cunku Sivas antrenoru BULENT UYGUN dün akşam bi spor programına telefonla katılıp mehmetle ilgilenen kulupler arasında beşiktaşımın da olduunu sooledii...Çarşambaya kadar mehmet yıldıza sure verdiini ve bu sure içerisinde gidip gitmeyeceğinin netleşmesini istediinii sooledii...Bence Çarşambayı beklemek gerekk...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
| |
| | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() onun kadar golcü olamaz tabi ama...aslında stili de fazla benzemio yıldız brz daha ağır gibi...ama tipten benzio
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | |||
| |
| | #20 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Ropörtajındaki hedef açık aslında avrupada oynamak istiyorum diyor hedef ne fener ne beşiktaş. Tıpkı gökhan ünal ve Mehmet Topuz daki gibi HEDEFLERİ AVRUPA ANCAK O KADAR KAPASİTESİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |