![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ben sanamı laf attım veya sizin gibi düşünenleremi laf attım ben bu adamı cumhurbaşkanı olarak görmüyorum dedim ülkedende gitmiyorum zorlamı gönderecek dedelerimizin kanlarıyla aldıkalrı bu vatandan seçim sonrası uzlaşma diyordu bumu uzlaşma neden eski akp abdüllatif şener nisan ayında cumhurbaşkanı adayı göserilemdi abdullah gül kukla oldugu için olmasın tabi başbakanlıktan istifa edip dış işleri bakbakanlıgına atandı bu normaldir bence sen destekleyebilirsin ama ben destekelimiyorum adnan menderes %57 aldı askeriye %57 nin iradesini düşünmeden tepesine çöktü şimdi %47 mi öne sürüyorsunuz unutmayın karşınızda bölünmüşte olsa %53 var herkes ilk turda seçilecek dedi ben ilk turda seçilemez dedim sonrada bir türlü sorun cıakrdedim işte askeriye birinci muhtırayı verdi yemin törenine katılmayarak görürüz baklım herşeyi 7 yıl o koltukta oturacakmı ATALARIMIZIN KANLA ALDIGI BU TOPRAKTA dolanrıcılılar o koltuga yakışacakmı hep birlikte göreceğiz askeriye ne kadar zaman tanıyacak onlara
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
|
![]() | #32 | |||
߀ŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ .................................... | |||
![]() |
![]() | #33 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | adnan menderes ben bu orduyu subaylarla yönetirim dedi ipe gitti demirel ordu çok fazla para harcıyor dedi devrim oldu birindede istifa etti orduya laf etmeye güçleri yetmez yoksa sonları hayırlı olmaz
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Askeriye Seçtirmeyecekti Şimdi İndirecek Oldu Anlamıyorum ![]() Bu Devirde Darbe Vuramazlar Kimse Kendini Kandırmasın... Demokrasi İle Yönetiliyor Türkiye Cumhuriyeti Millet Seçti Abdullah Gül'ü.. Madem Öyle Padişah'lık Dönemine Gecelim 100 Yıl Geriye Gidelimde Tam Olsun 20 Yıl Kesmez Bizi..
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() |
![]() | #36 | |||
߀ŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ .................................... Konu DiShe_KARTAL tarafından (29-08-2007 Saat 00:11 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #37 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | KENDİ ULKESİNİ BASKALARINA SİKAYET EDEN Bİ İNSAN CUMHURBASKANI OLDU DAHA NE SOYLENEBİLİR Kİ
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() |
![]() | #38 | |||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... Konu R€D-D€V!L-1903 tarafından (29-08-2007 Saat 00:13 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #39 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Adamlar gümbür gümbür geldiler 22 temmuzda %47 yi aldılar..Gül'ün cumhurbaşkanı olacağı apaçık ortdaydı...asker seçtirmeyecekti seçildi...şimdide indirecek deniliyor,bu zamanda darbe yapmaları zor biraz...Hayırlı olsun...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Karşısında %53 Var Evet Ama Bu Eziklerin 1'e 17 Tabiri Gibi Oluyor.. ![]() Veryansın Etmeye yada Uzatmaya Gerek Yok Fikirler Değişir Ama Bir Gerçek Varki Abdullah Gül Artık T.C. Cumhurbaşkanıdır.. (Askeriye Darbe Yapacak Fln Yazmayın Lütfen Artık)
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |