![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Macin hakemide aciklandi Vedat Yüksel | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Bilet fiyatları 13 YTL. biletix hala satışa çıkarmadı ama dost ta satışta. | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Biktim artik ilk yarilatri hep bisa geciren bir takim izlemekten. 70. dakikadan sonra rahat bir mac seyredememekten. Yeminlimi bu takim ilk yari gol atmayacagiz diye. Ligin sonuncusuna karsi pozisyon dahi bulamayacak kadar kötümüyüz. Biktim artik takimdan sadece ümitli olmaktan. Sahada yine hic birsey yok. Pozisyon yok, sut yok, gol yok.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ertuğlul hoca maç öncesi futbolculardan marsilya maçını değil ankaraspor maçını düşünmelerini istemişti.Ama bence kendisi marsilya maçını düşünüyordu.2 tane oyun kurucun,iki tane maçı çevirecek oyuncun var ikiside yedekte duruyor.Eğer amacın marsilya maçına saklamaksa yani dinlendirmekse ben 2 haftalık ara yetmedimi derim ozaman.Bence ertuğlul hocanın bu maçta büyük hataları vardı.Hadi ilk yarı boşa geçti ikinci yarıya hamle yaparak başlasaydı daha iyi olurdu enazından.Koray çıkıp rico veyada delgado girse mesela.Ama ilk değişiklik 74de geldi.Sanki 74 dk çok iyi top oynadık.İlk kornerimizi bile 57.dk'da attık!Bukadar kötü oyuna rağmen son dakikada şans golüyle maçı alıyorduk ama buseferde hakem çıktı karşımıza.Resmen golü yedi.Ama belki böylesi daha iyi.Puan kaybı ders alınmasını sağlar umarım.Ertuğlul hocada bu yanlışlarını tekrarlamaz inş... | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
YaSHaR1903 ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya yeter artık ben bıktım hakkımızın yenmesinden nedir bu yaw 1 deil 2 deil ş.erefsizlik diz boyu buz gibi nizami golü werdi maçin hakemi olacak karaktersiz herif
__________________ ![]() ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |