![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #62 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sanırım bir KARTAL'ın isyanı oldu ![]()
__________________ Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALlar yalnız uçar! <<<BE$iKTA$K>>> ![]() | ||
![]() |
![]() | #63 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Diatta bana biraz ağırmış gibi geldi..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() |
![]() | #64 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | öle doğru sölüyosunuz bu maçla değerlendirilmez ama ben yine de korkmaya başladım arkadaşlar çünkü hiç hareket yoktu alan adam top kaptırıyor..bilmiyorum da biraz ruh aşılanması lazım böle olmaz allahın izniyle 1puanı alırız da benim içimde 3puan var hadi bakalım inşallah.
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
![]() |
![]() | #65 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | benim maçta uykum geldi yeterlimi anlatmaya? | ||
![]() |
![]() | #70 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | kötüydük ama bu net gollerimizin iptal edilesini gerektirmiyordu.yazıkar olsun böyle hakemlere.geçen hafta rövaşata atmaya çalışırken yere düşüp penaltı kazanan bir hakan şükür maç 2-2 bitiyor 2-1 yenilebilirdi gs o penaltı olmasaydı şimdi attığı golü iptal edilen takımımız . bu ne kadar daha sürecek | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |