![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #93 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bende rüyamda gördüm yeniyoduk ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() |
![]() | #94 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | hadi bakim siz ruyalarinida yendiniz gercegini yapmakta futbol takimina dusuyor ama mac hicte o kadar kolay olmayacak gibi sonucta Besiktasin oynadigi futbolda ortada | ||
![]() |
![]() | #95 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 2 haftdr bu maça hzrlnıyrum buyük gün akşmsaaaa zamn gecmyr kii......
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #96 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | offoff zaman geçmiyor...
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #97 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Takımın oyunundan ilk haftalarda çoğunluk memnundu, butür dönemlerin olması normal. Hemde unutmayalımki Ş.Ligi çok farklı bir hava da geçecek. Ben takımımızın galip geleceğine inanıyorum Allah' ın izniyle...Kaldıki biz son haftalarda pek iyi oynamayıyoruz ama Marsilya' nın da oyunu iç açıcı değil. Şartlar eşit bana göre. Galibiyet neden olmasın??
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() |
![]() | #98 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | klasik defans hatalarını yapassak en azından puan cıkarabiliriz.. galibiyet istiyoruz ama fazla duygusal düşünüyoruz sanki takımın zaten son hatalardaki hucüm kapasitesi belli.. inşallah diyorm iyi başlıyacaz
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #100 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iki saat önce saate baktım 3 tü şu an üçbuçuk ya off geçmiyor bir türlü
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |