![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beşiktaş Türkiye liginde YOK!!! Avrupada Yok !!! Beşiktaş nerede ??? Beşiktaş Hüsran ![]() ben artık Beşiktaştan hiçbirşey beklemiyorum... küme düşmesinler yeter.... -------------- Bu grupta sıralama şöyle olur. 1- Liverpool (Üst tura çıkar) 2- Porto (Üst tura çıkar ) 3- Marsilya ( Uefa'ya gider ) 4- Beşiktaş (Kendi ligine döner ) ... MALESEF ![]() . | ||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hep destek tam destek
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
| |
| | #5 | ||
| alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bizim gorevimizin farkındayız ya yonetim
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arklar okadr da kotu dusunmeyin sadece gol atamıyoruz yine marsilyaya ii dayandık su golleride atabilsek. forvet hattımız super ama ligde daha 4 golumuz var ertugrul hoca nın bişeyler yapma zamanı geldide geciyo
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yaa bu maç mıydı sizce arkadaşlar resmen daya yedik sahada yaa.her dakka yeri öptük durduk koşan adam yoktu hele oyun hiç yoktuu yazık yaa okadar umud okadar destek vee sergiledimiz oyuna bakyaa dayak yedik bide üstüne 2 gol tam oldu iştee
__________________ SiYaH BeYaZ Her Kez Dost Olamaz... ![]() | ||
| |
| | #9 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ne diyordu M.F.Ö. Benim hala umudum var... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |