![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #161 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ricardinho'ya geçmiş olsun, serdan kurtuluş'a da...
__________________ B.E.Ş.İ.K.T.A.Ş A.N.K.A.R.A-E.R.Y.A.M.A.N | |||
![]() |
|
![]() | #162 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bugun ibrahim toroman haric diger oyuncular oynamadılar bir ara diatta da ii gibiyidi sonlarda yerlere dusmeye basladı..
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #163 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bizim gorevimizin farkındayız ya yonetim
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() |
![]() | #164 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bizim tek hücum taktiğimiz kanatlarmıymış yani hem ankara maçında hem marsilya maçında rakipler kanatları kapatınca pozisyona bile giremiyoruz bu takımda niye kimse uzaktan şut çekmeyi düşünmez anlamıyorum | ||
![]() |
![]() | #166 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Hoca'ya Kimse Kabahat Bulmasın Delgado ve Bobo Dışında Tüm Oyuncular Defans Yaptı Yine 2 Gol Yedik Ertuğrul Mu Çıkıp Oynayacaktı Daha.. Hoca En Azından Beraberlik Olarak Baktı Olaya Ama Bu Ruhsuz Takıma Bide Marsilyanın Kasaplıgı Eklenince Böyle Oldu Riconun Çıkmasıda Tüm Sistemi Çökertti..
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() |
![]() | #167 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | kim suclu bilmem ama bir gercek varki takim ligde oynanan oyun ortada avrupa macinda ayni boyle giderse taraftarlar arasinda catlak sesler yukselir bu defa yonetimde gider ne zaman bir yabanci gelse havaalaninda omuzlara alinip yildiz oyuncu alindi diye gazeteler manset atiyor yerliler zaten kendilerini birer pele saniyor ama is sahaya gelince yildiz diye lanse edilen oyuncular gunes gormus gibi oluyor 3,4 tane yabanci alinacagina 2 tane adam gibi oyuncu alinsa daha iyi degilmi hani anakar maci sonu oyuncularin akli bu mactaydi boylemi akillarindaydi bu mac | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |