![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #212 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | heyy bende aldım sonun da MERIC arkadasımıza tsk serkannarman@besiktasforum.net beklerım herkesı ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #213 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() |
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() |
![]() | #214 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla elimden geldikce ekledim milleti birazda yeni gelenler yada yeni katılanlar uğraşsın benim kadar şimdiden kolay gelsin
__________________ . | ||
![]() |
![]() | #215 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı: ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #216 | |||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() şöyLe çok yardım$ewer iyi bi in$an yaptı iştee $aoL$unn adının başharfi de $erkan ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | |||
![]() |
![]() | #217 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #218 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tunca@besiktasforum.net nickimle alıcaktım ama zaten msn nickimde VelvetVamp yazıyor..tanırsınız umarım ![]() bu arada ekle ekle..öhh ya! amma çok kişi varmış..bakıyorum da listeme birden 75 kişi eklemişim ![]()
__________________ Beşiktaş'ım...hayat sensin!! | ||
![]() |
![]() | #219 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Selam.. serqan@besiktasforum.net benim msn adresim. eklersiniz. gerci birbirimizi tanımasakda ortak noktamız var yabancılık cekmeyiz sanırsam ![]() | ||
![]() |
![]() | #220 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |