![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | evet dün avrupa dan transfer haberlerinden bahsedilirken gördüm bende valencia ile anlaşmış inş yalandır bize gelir
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | artık bir yıldız futbolcu veya iyi bir futbolcu alsınlar.yoksa kombineler ellerinde kalır.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Böyle bir transfere ihtimal vermiyorum.
__________________ | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Süper oyuncu ama cok sakatlaniyor, Gökhan Zan´in kardesi olabilir bu adam.Yere düsüyor ,3 hafta sakat,2 mac yapiyor,gene sakat.Yok abicim kalsin!
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu takım carewi görmüş santa cruz çok mu zor ya ayrıca kombine almak için yıldız futbolcu bekleyen taraftara da şaşıyorum. konser izlemeye gitmiyoruz ki sevdiğimz sanatcı gelince bilet alalım. beşiktaşı izlemeye gidiyorum ben şahısları değil | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ARKADAŞLAR LÜTFEN KOLPA GAZETELERDE ÇALIŞAN KOLPA GAZETECİLERİN KOLPA HABERLERİNİ KOPYALAYIP KOPYALAYIP YAPIŞTIRMAYIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ALLAH AFFEDER ÇARŞI AFFETMEZ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BAŞBAKAN ŞEHİT YAKINLARINA "GÖREVLENDİRİLMİŞ TERBİYESİZLER" DEDİ YETER ARTIK TÜRBAN KONUSUNU BIRAKIN TERÖRE ÖNCELİK VERİN DAHA KAÇ ŞEHİT VERECEĞİZ YETER ARTIK HÜKÜMET İSTİFA!!! | ||
![]() |
![]() | #27 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Gündemi Oluşturan Şeyler Bunlar Hereye Aynı Şeyi Yazıp Durma Doğru Yada Yalan Gündem Bu Cok Doğrusunu Sen Yazarsın..
__________________ ..Not Found.. | |||
![]() |
![]() | #28 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |