![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar bence Nobre iyi bir futbolcu.Ne dersek diyelim bu böyle.Ama tabi ki saygısızlıkları var.Açıkçası Fener de biraz çirkefti.Fakat şunu zamanla Beşiktaşımıızı zmanla anlayıp yada anlatılıp o hareketleri yapmayacaktır Burda.Bence bunun örnekleri bu konuyu açan arkadaşımızın da söylediği gibi niceleri olmuştur bundan önce ve doğaldır.Ve şunu da unutmayalım bizler Pascal Nouma yı seviyoruz fakat onu sevmeyen saygısız ve terbiyesiz bulan çok takım oldu bunların başında da fener geldi.Yani biz de zmanında Nobre için böyle düşünüyorduk.Ve demek değildir ki bu böyle düşünmeye devam edecez.O artık Beşiktaşlıdır. | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | nobre de BJK formasıyla fenere kendini sevdirsin o zaman ona beşiktaşlı diyeyim ben.Karşı çıktığım tek şey evet nobre çok yetenekli olabilir,golcü olabilir ama bıktık artık fenerden,Galatasaraydan adam almaktan... | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | adam profesyonel yaaa bırakın artık şu gs den alıyoz fb den alıyoz muhabbetlerini sergenide zamanında fb de oynadıktan sonra aldık futbolcu profesyoneldir topunu oynar merak etmeyin nobre fenerin yeni damat adayı olcak ![]()
__________________ SİYAH BEYAZ 1903 İSKEÇELİ KARTAL | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | wallahi bravo
__________________ EY BEŞİKTAŞ...!!! İNADIM İNAT, İNADINA BAĞIŞLADI SENİ BANA BU HAYAT... | ||
![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ SİYAHIN BEYAZA AŞIK OLDUĞU GİBİ TUTKUNUZ SANA...... | |||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | BU NOBRE AVRUPADA NE YAPTI hatırlayanız varsa ltfen acıklasın simdi biri cıkıpta turkıye lıgınde bundan iyisini bulamazdık demesin fener kontejyan bosaltmak icin resmen kıcına tekmeyı koyup yolladı bizimkılerde tabiri caizse cok ozur dilerim ama kemık bekleyen ko.ekler gibi havada kaptı ya adamlar nobreyı s. etti crespolarla ugrasıyo bizde onların taslarından artık kalanlarla herkez gecsin profesyonel oyuncu ayaklarını bi adam ne ise odur sahtekar adam bu adam duzelmes bu adam bjk nın ahlakı degerlerine aykırı yanlıs hatırlamıyorsam zamanında sıfo mehmet le bi babanın diyologu vardı valerenga macı sonrası '' ben simdi ogluma ne derim '' diyordu baba sıfoda cok duygulanmıstı boyle kısılıkte futbolcular arıyorus aynısını nobreye desek ne der ''ben profesyonel oyuncuyum cıkarım paramı alırım gelırım dun dundur'' demesmi bence der cunku bu adam tum samsun halkının ekmegı ile oynamıstır bu halkın ahı gun gelır nobreyi dolayısıyla bjk yı tutar bakın bi bursa dustu hala tokeslenıyorus lıgı 2 sesondur geriden takıp ediyorus artık sampıyonlugu bıraktıkta nasıl 2. olurus die dusunuyorus hep bu profesyonel..!! oyuncular yusunden yeter artık ben 3. oynayan takım istemıyorum bu is nobrelerle olmas yonetim istifa ..!!
__________________ YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Okumam yazmam yoktur imza icin parmak bassam ![]() | ||
![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | katılıp katılmamak senin yorumun abi sonucta fikir beyan ettik zaten ankaragucu nekı lıgde topallayarak gidiolar ama bis ole deilis bisi aynı kefeye koyma pls ![]()
__________________ YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Okumam yazmam yoktur imza icin parmak bassam ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |