![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ciddi ciddi ilgileniyolar heralde bobo gibi umut olur sa bize daha ne
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! | ||
![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bjkliyiz.net forumunda ozgurkartal'ın adam hakkındaki yorumu: "sakın kaçırmasınlar. brezilya'dan stoper olarak önerebileceğim isimler arasında her zaman marcus vinicius da vardır. tam bizim aradığımız bir oyuncu. 185 boyunda 80 kilo, defans oyuncusuna göre top tekniği müthiş, hatta iddia ediyorum marcus bizim şu anki birçok o.saha oyuncusundan daha tekniktir. pas tekniği müthiştir, tek eksiği bence markaj özelliği ve tecrübe eksikliği tabii ki. ama bence kesinlikle alınmalı. ve bence bu adamı zago önermiştir beşiktaş'a çünkü savunmacı olarak zago'ya çok benziyor. umarım gerçektir bu haber ve marcus alınır beşiktaş'a. evet özgür ikinci bobo olur defansa. o kadar kaliteli. hem de aynı takımdan ve aynı jenerasyondanlar bobo ile. bence 10 numara transfer olur gelirse. brezilya ligini çok kapsamlı takip edenler benim marcus hakkındaki olumlu görüşlerimi destekleyecektir. umarım gerçekleşir bu transfer. şu anki bonservis bedeli 1.800.000 euro ve corinthians'tan aldığı yıllık ücret 130.000 euro. yani fiyatı da çok uygun, hiç beklemem alırım marcus'u ben... " Böyle konuştuğuna göre adamı çok yakın tanıyor olmalı. Dedikleri doğruysa??? | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |