|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
19-05-2006, 13:31 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
İBRAHİM AKIN TRANSFER LİSTESİNDE Trabzonspor yönetimi bir yandan teknik direktör konusunu çözüme kavuşturmaya çalışırken bir yandan da güçlü bir kadro oluşturmak için bazı futbolcularla temasa geçiyor. Öncelikli olarak yerli transferi bitirmeyi amaçlayan bordo - mavililer Ankaragücü' nden Umut, Malatyaspor' dan Bilal, Sivasspor' lu Hayrettin, Gaziantepspor' dan Lazarov, İstanbul Büyükşehir Belediyespor' dan Murat Ocak, Ankaraspor' dan Musa Büyük ve Gençlerbirliği' nden kaleci Ömer için girişimlerini başlatırken şimdi de gündeme Beşiktaş' lı İbrahim Akın girdi. Genç futbolcunun, Teknik Direktör Jean Tigana ile arasının açık olduğu, bu nedenle Trabzonspor yönetimine mesaj gönderdiği öğrenildi. Yönetim bu teklif sonrası hemen harekete geçerek İbrahim Akın konusunu çözüme kavuşturmak için temaslarını sıklaştırdı. WİGAN VE EVERTON' UN FATİH ISRARI SÜRÜYOR İngiliz kulüpleri Wigan Athletic ve Everton Trabzonspor takım Kaptanı Fatih Tekke' yi transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Wigan Athletic kulübünün Fatih için devre arasında önerdiği 6 milyon Euro' luk teklifi tekrar kulübe sunmaya hazırlandığı, Eventon' un ise 5 milyon Euro teklif edeceği ancak duruma göre bu fiyatı yukarılara çekebileceği gelen haberler arasında. Kaynak: AA Not:Trabzon Çağdaş'ı istedi olumlu yanıt verdik, Lazarovdan çekilin dedi olumlu yanıt verdik.Yeter bu kadar şımardılar bir kampanya falan düzenleyelim şu Yattara'larını aldıralım sonra bakalım ne halt yicekler.Ayrıca her istediğimiz oyuncuya talip oluyolar.
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi . Konu Torer tarafından (19-05-2006 Saat 13:34 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
19-05-2006, 13:42 | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 19 | Alıntı:
| |||
19-05-2006, 13:44 | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 21 | Alıntı:
düşünsene alman gol kralını cıleden cıkardı ben geliişim beklemıyorum valla onun yerıne baska adamlarla ugrassa cok daha ıyı olur zaten junu bile iboyu kesdi bazen | |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |