|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
19-05-2006, 17:20 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
Galatasaray Yönetimi, Şampiyonlar ligi maçlarını İnönü Stadı'nda oynamak için Beşiktaş yönetimi'ne başvurdu. Önceki sezonlarda Ali sami yen Stadı'nın UEFA kriterlerine uymamassı nedeniyle maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayan Galatasaray, istediği başarılı sonuçları alamamıştı. Bu nedenle Galatasaray Asbaşkanı Adnan Polat, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'le bir görüyşme gerçekleştirerek, Şampiyonlar ligi maçlarını İnönü Stadı'nda oynamamıza izin verir misiniz?" diye sorduğu, Demirören'in buna olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Sarı-Kırmızılı takım bir aksilik almazsa Şampiyor Ligi maçlarını İnönü Stadı'nda oynayacak.Gelişmeler kartalhaber.com'da. beşiktaş için sesler çıkan tribünlerde cincon için tezahuratlar yükselecek sapıttı bu adam ya yeter demirören yeter
__________________ EY BEŞİKTAŞ...!!! İNADIM İNAT, İNADINA BAĞIŞLADI SENİ BANA BU HAYAT... | ||
|
19-05-2006, 17:33 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 37 | o sefil serfsizleri görmek is-te-mi-yo-ruz... o stad bisim...oraya gelenin ...yönetim sabrımızı attırma...başkana baq ya,adnan polatla nişanlanmı mı nedir...nerden geldi bu galatasary sevgisi anlayamadım...
__________________ Besiktas JK . | ||
19-05-2006, 17:58 | #6 | ||
Banned Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 | oldu olacak fuutbolcularımızıda werelım kullansınlar bıze de takımındakı dokuntulerı wersınler bu nedır ya ınonu bızımdır bızım kalacak yurusun gıtsınler olımpıyata tabı seyırcısız gbı olur macları 18 bın kısı ıle ama napalım | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |