![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya bırakalım bu isim falan değiştirme işlerini.Nobre olunca utanacaz Ferreira olunca içimiz rahat mı olacak ?Ben anlayamıyorum bu anlayışı.Beni adı falan bağlamaz.Adam gibi adam olsun.Beşiktaşımızın geleneklerine,duruşuna uygun hareket etsin ,emek hırsızlığı yapmaya kalkmasın, çirkeflik yapmasın yeter.O zaman Nobre de olsa adı gurur duyarız zaten.Ben şu an nötr olmaya çalışıyorum bu adam hakkında.Zaman gösterecek ne olduğunu.Formasında melek de yazsa fb de yaptığı işleri yaparsa benim gözümde koca bir sıfırdır.İsterse 500 gol atsın. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nasıl bir beşiktaşlılık ruhu var bu yönetimde 3 senedir gele giden fenerlinin galatsaraylının hesabı yok ya. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ............................................
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | neden adamin ismini degistirmeye bakiyoruz bilmem.adamin kalitesi ortada türkiyede paya golü var.bakin fenere nasil simdiden tümörü sahiplendiler. nobre artik besiktasli ve ben cani gönülden onu destekliyorum.delgadoyla beraber harikalar yaratacak!! | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
zigic de gelse super olur adamin boyu herhalde 210 cm ![]()
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | |||
![]() |
![]() | #10 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |