![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #173 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İnşallah ne diyelim söylenecek sözmü bıraktılar insanda,hangi zihniyet hangi akıl giderde fenerin bıraktığı bir adamı alır,sözde birde fenerle yarışacağızya onlardan iyiyizya,onların oyuncularından daha iyisini almak yerine gidiyoruz onların bıraktığı adamları topluyoruz,ne desek azdır bu yönetime,yazıklar olsun oysaki okadarda hevesliydik tiganadan bu adamda söz geçiremedi,rızanın suçu neydi sayın yönetim anlaşıldıki tüm transferleri siz yapıyorsunuz,oyuncular kötü çıkıncada antranörleri yolluyorsunuz,defolun gidin artık,futboldan anlayan bir yönetim istiyoruz,rezilsiniz rezil!!!!!!!!1 | ||
![]() |
![]() | #174 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #176 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() Nobre'nin Beşiktaş'ta başarılı olmasından ziyade BEŞİKTAŞ takımının komple başarılı olabilirmi sorusuna cevap vermek isterdim aslında... Bu yönetimle biraz zorrrrrrr... İnşallah yanıltırlarda beni yüzümü kara çıkarırlar... İlk defa yüzümün kara olmasına da bu kadar çok sevinirim bende.....
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
![]() |
![]() | #177 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bekleyelım gorelım arkadasım | |||
![]() |
![]() | #179 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | NOBRE TİPİK BİR SANTRAFOR.her gol pozisyonunun içinde varolan, her türlü gol vuruşunu yapabilen bir santrafor. Ayırıca karşı takımın defansını sinirlendiren, her pozisyona ayağını ve kafasını sokan bir futbolcu. Tek handikapı üzerine iğrenç formayı geçirmiş olması ve o iğrenç forma ile attığı elle go ve haksız aldığı penaltı. Beşiktaşformasıyla zaten bunları yapmaya kalkarsa kırmızı kart almaktan oynayamaz. Bençok gol atacağına inanıyorum. İlk maçta tribüne çağırıp Nobre Fenerin ......... deyipgörevini öğretmek şart. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |