![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hiç esgeçmemişsin valla.. Ne bi eksik, ne de bi fazla... Helal olsun ne diyim![]() Nobre'nin Beşiktaş'ta başarılı olmasından ziyade BEŞİKTAŞ takımının komple başarılı olabilirmi sorusuna cevap vermek isterdim aslında... Bu yönetimle biraz zorrrrrrr... İnşallah yanıltırlarda beni yüzümü kara çıkarırlar... İlk defa yüzümün kara olmasına da bu kadar çok sevinirim bende.....
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bekleyelım gorelım arkadasım | |||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | NOBRE TİPİK BİR SANTRAFOR.her gol pozisyonunun içinde varolan, her türlü gol vuruşunu yapabilen bir santrafor. Ayırıca karşı takımın defansını sinirlendiren, her pozisyona ayağını ve kafasını sokan bir futbolcu. Tek handikapı üzerine iğrenç formayı geçirmiş olması ve o iğrenç forma ile attığı elle go ve haksız aldığı penaltı. Beşiktaşformasıyla zaten bunları yapmaya kalkarsa kırmızı kart almaktan oynayamaz. Bençok gol atacağına inanıyorum. İlk maçta tribüne çağırıp Nobre Fenerin ......... deyipgörevini öğretmek şart. | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | fenerbahçedeki gibi kanatlardan beslenirse belki olur ama ben bu adama ısınamadım giti. Birazda sahtekirliği çok kendini çok atıyor. hayırlısı | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | nobre 2. sınıf bir oyuncu türkiye için belki ama beşiktaş avrupada bununla bi cacık yapamaz tabi fenerbahçenin artığı olması da var ama herşeyden önce fb bunu avrupa için yeterli olmadığı için elden çıkardı fb nin yeterli bulmadığını biz yeterli görüyorsak yazıklar olsun ne diyeyimki ufkumuz bukadar küçüldümü arkadaşlar tiganadan beklentim nobre değildi açıkçası hayal kırıklığı oldu ki iyi oyuncuları bulup yıldız yapmasıyla ünlü birinin böyle sıradan bir forveti alması üzücü biz 2. bir pascal bulmasını bekliyorduk...... | ||
| |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |