![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #62 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu haberi duyunca kan beynime sıçradı. Umarım yalandır. Böyle bir transfere imza atanlar BEŞİKTAŞ a ihanet ederler. Bu transfer gerçeklerşecek olursa bu transfere imza atan yönetim kurulunun BEŞİKTAŞ tan ihraç edilmesi gerekir. Bu yönetim bu kadar aptalca bir olaya imza atmaz umarım. fb ve gs forması giymiş hiç bir futbolcuyu ŞANLI BEŞİKTAŞ forması altında görmek İSTEMİYORUM. Son olarak bu transferde emeği geçen herkesin ALLAH BELASINI VERSİN. Attıkları son İMZA olsun. | ||
![]() |
![]() | #63 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | FENERBAHÇE'DEN BEŞİKTAŞ'A! 17 Mayıs 2006 22:03 ![]() Son iki sezondur hep olduğu gibi bu sezon da transfere çok hızlı giren Beşiktaş şimdi de Fenerbahçeli yıldıza kanca attı. Kartal, Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Marcio Nobre ve bonservisini elinde bulunduran Cruzerio Kulübü ile her konuda anlaştı. Nobre ile 1 milyon 200 bin avro karşılığında el sıkışan Beşiktaş, Cruzerio Kulübü'yle de 2 milyon avro bonservis bedeli konusunda anlaştığı öğrenildi... Nobre'nin yarın resmi sözleşme imzalaması bekleniyor... Konu kumandaci tarafından (17-05-2006 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #64 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Son iki sezondur hep olduğu gibi bu sezon da transfere çok hızlı giren Beşiktaş şimdi de Fenerbahçeli yıldıza kanca attı. Kartal, Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Marcio Nobre ve bonservisini elinde bulunduran Cruzerio Kulübü ile her konuda anlaştı. Nobre ile 1 milyon 200 bin avro karşılığında el sıkışan Beşiktaş, Cruzerio Kulübü'yle de 2 milyon avro bonservis bedeli konusunda anlaştığı öğrenildi... Nobre'nin yarın resmi sözleşme imzalaması bekleniyor... Gelişmeler Maraton.Com.Tr'de olacak... | ||
![]() |
![]() | #69 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Of Ya Yeter Be Fenerin Bütün çöplüklerini Topladiniz Daha Adam Olmadinizmi Nobre Ve Aurelio Gibi Adamlar Türkiye Liginde Yiğinla Nobre Ve Aurelio Nun Iyi Futbolcu Oldugunu Soyleyenlerede Sasiriyorum Bana Kalirsa Siradan Futbolcular Bu Futbolculari Almak Beşiktaşa Ihanettir.. Delirecem Be Uykum Kacti Insallah Yalan Haberdir | ||
![]() |
![]() | #70 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
Alıntı:
+1903 dilim tutuludu konuşamıorum ağlıcam sinirimden bu nedir ya bu nasıl bişey hiçmi taratarımızın tepkisi ne olacak die düşünmüolar,bunları alcaktınız da bizimkiler nie gitti,sergenin hesabını kim werecek??allah sizi warya bildiği gibi yapsın,o kazandığınız paranın hakkını görmeyin inşallah...
__________________ Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |