![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ekleyecek birşey yok aynı fikirdeyim.... Yeter ulan yeterrrr
__________________ DA DA DA | |||
![]() |
|
![]() | #74 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | ![]() Siyah-beyazlılar transfer bombasını patlatıp, F.Bahçeli Nobre'yi renklerine bağladılar. Brezilyalı futbolcuyla üç yıllığına anlaşan Beşiktaş, Nobre'ye yıllık 1 milyon 250 bin dolar ödeyecek. *** Kartal'dan 2. Gol Türkiye Kupası'nı ezeli rakibinin elinden kapan siyah-beyazlılar, Marcio Nobre'yi de transfer ederek Fenerbahçe'ye bir gol daha attı. Transfer sezonuna fırtına giren Beşiktaş, durulacak gibi de gözükmüyor. Siyah-beyazlılar, 1.5 ay önce haber gönderip, "Sezon sonunda seni takımda görmek istiyoruz. Eğer Fenerbahçe istemezse kapımız sana her zaman açık" dedikleri Marcio Nobre ile kesin olarak anlaşmaya vardılar. Sarı-lacivertli kulüpte kiralık sözleşmesi biten ve dün sabah Fenerbahçeli yöneticilerle masaya oturan Brezilyalı futbolcu anlaşma sağlayamayınca siyah- beyazlı kulübe yöneldi. BONSERVİSİMİ ALIN Öğleden sonra Beşiktaşlı yöneticilerle bir araya gelen Nobre, "Kulübümle görüşün. Benim için sorun yok. İmzayı atarım. Ancak artık kiralık oynamak istemiyorum. Ait olduğum ![]() KONTROLDEN GEÇTİ Sambacının bonservisini isteyen Aksu, 2.5 milyon dolara Brezilyalı kulüple de el sıkıştı. İki taraf paranın ödeme koşullarını görüştü ve anlaşma sağlandı. Nobre gece Acıbadem Hastanesi'nde Dr. Yalçın Yavuzer tarafından kontrolden geçirildi. Sambacının bugün imza Beşiktaş'a imza atması bekleniyor. Haberi duyan Fenerbahçe yönetiminin, fiyat arttırmak için girişimlerde bulunduğu dile getirildi.
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #76 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşım tiganaya güvenim kalmadı diyorsunda bu transferi yönetim yapıyor geçen sene del bosque rıza çalımbay dönemin de oldugu gibi bütün oyuncuları aldılar ellerinde patladı bu yönetim akıllanmadan takım düzlege çıkmaz nobre gibi bir sürü adam war ama yönetim nobreye aldı saglık kontrolünden de geçmiş bu gün imza atması bekleniyormuş bu arada bide rüştüye teklif yollamışlar rüştü kabul etmemeiş zaten rüştüyü isteyen kim kabul etmemişmiş ..... | ||
![]() |
![]() | #77 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sadece inanmak istemiyorum bu adamı biz nasıl alırız ben çözemedim walla.Resmi imzayı atsın beşiktaş'ı tutmayacağım nedir bu cilem ya.Ne zaman toplama kampı olmaktan kurtulacağız ne zaman paramıza kıyıp güzel bi oyuncu alacağız ben cok merak ediyorum.???????
__________________ hayat sana SİYAH dedikçe, sen BEYAZ ulan diye bağır... | ||
![]() |
![]() | #78 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beşiktaş futbol şube sorumlusu Murat Aksu'nun, Nobre ile her konuda anlaşarak kendisini Beşiktaşlı yapan sözleşmeye imza attırdığını açıkladı. Brezilya'lı futbolcu yarın Acıbadem Hastanesi'nde kontrolden geçecek.
__________________ hayat sana SİYAH dedikçe, sen BEYAZ ulan diye bağır... | ||
![]() |
![]() | #79 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya ne nobresi.........yazıklar olsun bu yönetime..... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |