![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Cimbom da devredeydi... F.Bahçe'de forma giydiği son dönemde Brezilyalı yıldız Marcio Nobre için G.Saray yönetiminin de girişimler içinde olduğu ve bu oyuncuyu transfer etmek için el altından çalıştıkları öğrenildi. Belçikalı teknik adam Eric Gerets'in de çok beğendiği Nobre için G.Saray'ın da devrede olduğunu öğrenen Beşiktaş yönetimi, erken davranarak Sambacı'yı renklerine kattı
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaa bu baslıgı yenı okuyorum ve o kadar cok tepkı gelmıskı ınanamadım yanı sonucta yonetım karar vermıs ve bu adamı almıs bu adam artık BESIKTASlımı evet BJK.lı... yanı yapıcak bıseyımız yok umarım Nobre besıktaslı olmanın farkına varır ve hakkıyla formamızı gıyer... solıcek soz yok yapıcak bısıde hayırlısı olsun.. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | beŞİktaŞ Im Oley | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nobre transferi, teknik açıdan değil duygusal açıdan çok eleştrildi eğer duygusal açıdan eleştri yapacaksak nobreden önce tonca isim var, başta efsanevi sergen yalçın teknik açıdan eleştriye girmeyeceğim çünkü her sitede olduğu gibi burdada havada kalmış teknik eleştri nobre olayını zamana bırakacağız, bana göre başarılı olacaktır, özelliklede kanatlarımız iyi olursa çok daha başarılı olacaktır, nobre klasik iç saha maçlarında çok tehlikeli bi oyuncu, kapalı defanslarda çok iş yapıyor yeni sezonda umarım 2.5 senenin acısı ile başlamayız, tribün baskısını ortadan kaldırmöalıyız, sezona kötü başlayıp ipi göğüsleyen onca takım görüyoruz her yıl, umarım 2007 bizim yılımız olcak, buna ben inanıyorum... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |