|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
19-05-2006, 20:36 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 21 |
AZİZ YILDIRIM Niye şaşırdınız ki! Beklenmeyen değil beklenen istifaydı. Hatırlayın Hürriyet’in manşetini; Paraları veren dayı yeğeni için ne diyordu; Aklı varsa istifa eder! Yeğen, dayının sözünü tuttu istifa etti. Peki neden? Sıralayalım; 1- Önümüzde ki sene Fenerbahçe’nin 100. yılı. Bıraktı gitti... 2- Federasyonun ve 17 takımın hedefi asla Fenerbahçe’yi yıpratmak değildi. Hedef Aziz Yıldırım’ı yok etmekti. Bay başkanda bu savaşta ki yeni yenilgileri göze alamadı gitti. (Lig Galatasaray’ın, kupa Beşiktaş’ın oldu.... ) 3- Fenerbahçe’nin hedefi Avrupa’da başarılı olmaktı. Bu kadro bu bütçe ile bunun imkansız olduğu anlaşıldı. 4- Fenerbahçe’nin hedefi ligde 5 kez üst üste şampiyon olarak Galatasaray’ın önüne geçmekti. Bu sene kaptırılan şampiyonluk bu rüyayı da yok etti. Bütün bunlar Aziz Yıldırım’ı korkuttu. Savaşmak yerine geri çekilmeyi tercih etti. Savaşsa ve yenilse ismi yok olurdu. Gitti şimdi kahraman oldu. Herkes ağlıyor. Fenerli bizi bırakma diyor. Beşiktaş, Galatasaray ve Federasyonda sevinç var. Şunun altını çiziyorum; Aziz Yıldırım gitti, ligin heyecanı bitti. Demirören ve Canaydın şimdi kimle savaşacak! Şimdi yazacaklarımı bir kenara not edin. Bunları yazmamak için söz vermiştim. Çünkü Aziz Yıldırım bana bunları bil ama yazma demişti. Şimdi başkan gitti yazmanın zamanı geldi. Başkan Yıldırım aynen şunu dedi; Gazeteciler her yerde etrafımı sarıyor. Bunların hepsinin gazeteci olduğunu nereden bilelim. Adam eline bir fotoğraf makinesi alır bir de silah. Bir maç çıkışı beni öldüreceklerini biliyorum. Hatta futbolcularıma da bu saldırı olabilir. Bu yüzden bu konuda hassasım... Sayın Başkanla çok uzun konuştuk ama kısa bir bölümünü yazdım. Herkes düşünsün. Anlayan zaten neden bu satırları yazdığımı anlar. BEŞİKTAŞ TARİHİ HATA YAPIYOR! Beşiktaş yine tarihi hata yaptı. Fenerbahçe’nin kapının önüne koyduğu Nobre’yi aldı. Yani rakibi sokağa bıraktı Beşiktaş kaptı. Efendim Nobre iyi futbolcu diyenler için benim söyleyecek lafım yok. Çünkü ben futboldan önce daha başka değerlerle ilgilenirim. Bu nedenle şunu diyorum: Bu kafayla bu Beşiktaş bir yere varamaz. Fenerin kovduğu oyuncuyu al... Ligin sıradan oyuncularını al.. Sonra gel şampiyon ol. Bırakın be... Bu kafayla şampiyon olunmaz her maçta İnönü’ye 35 bin seyirci çekilmez. NOT: Sergen Yalçın kalsın, gitmesin diye inanılmaz bir baskı var. Sergen’de kalmak için inanılmaz kulis yapıyor. Ama çok geç...Sergen duvara çarptı uyandı ama her şey avucundan uçup gitti. Şimdi Maksim’in as solisti Diyarbakır pavyonunda şarkı söyleyecek. Ne acı değil mi? | ||
|
19-05-2006, 20:39 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | Şimdi Maksim’in as solisti Diyarbakır pavyonunda şarkı söyleyecek. Ne acı değil mi? iğrenc bi benzetme Kazım Kanat Adam eline bir fotoğraf makinesi alır bir de silah. Bir maç çıkışı beni öldüreceklerini biliyorum. | ||
20-05-2006, 16:08 | #7 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 | kim ne derse desin kazım kanat beşiktaşa yakışmıyor... beşiktaş ne zaman bi açık verse orda kazım kanat var. Taraftarın yanındaymış gibi yazıyo ama sadece kendine çalışıyo ne beşiktaşa nede taraftara faydası var gibi. Onun artığı yok diyarbakır pavyonu göz önünde ki bi bjk li ye yakışan laflar mı bu... biraz daha akıl ouyunlarına dayalı laflar seçerek insanları yonlerdimeye çalış bari.
__________________ FOREVER & BEŞİKTAŞ | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |