![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sercan abi dedigin dogru.. kartaloji sana gelince sion 2. yarıda %100 goller kacırdı en gs kadar iyi bi forvetlri olsa kesin atardı o mac sion farklı alrıdı sen kafana yerlştirmişlin yenilgiyi sana bişi denmez
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
|
![]() | #85 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Çift forvet oynarsak maçı çok rahat alırız.İleride boboyu yalnız bırakırsakda enazından bir puanla ayrılırız ordan.Tabii bir puan aldık diye sevinecek halimiz yok onun için nobre bobo ikilisi oynamalı ileride.Kısacası bunlara yenileceğimize ihtimal vermiyorum... | ||
![]() |
![]() | #88 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya bu Ertuğrul ne yapıyor böyle? Resmen korkmuş Galatasaray'dan.Şimdi rakibe de cesaret gelecek.Eğer böyle bir kadroyla çıkarsa, işimiz çok zor.Higuan oynamalı bence Bobo'nun yanında...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #90 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya arkadaşlar çoğunuz karamsarsınız biz koskoca beşiktaş kulübüyüz derbi maçların sonucu belli olmaz ben galatasaray maçından çok umutluyum serdar özkandan bu maçta çook şey bekliyorum defansımız hata yapmazsa maçı alırız tabi korayın lincoln ü iyi tutması lazım bizde sonuçta kadro yapısı olarak galatasarydan iyi oyuncularımız var onlarda lincoln bizde delgado onlarda ayhan bizde tello onlarda ümit karan bizde bobo nobre higuan defansımız zaten milli takımın defansı kanatları kapatırsak maçı alırız arkadaşlar
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |