![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Fenerbahçe benim gibi bir sürprizi de Anelka’da yaşayabilir! o kıme gidicek o da mı bıze gelio ![]() Beşiktaş da teknik bir takım. Biraz İspanyol biraz da Brezilya karışımı bir futbol oynuyor." ![]() ![]() aynı olayı bize de yaparsa sasmam F.Bahçe’de 62 gol attım, 17 de asist yaptım. Bu rakamlar benim ne kadar iyi bir oyuncu olduğumu ortaya koyuyor. Büyük bir takıma geldiğimi biliyorum. Oynayacağım güzel futbol ve atacağım gollerle beklentilere cevap verip Beşiktaş’a faydalı olacağım. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. 1.5 ay önce Kleberson’un evinde bir davete gitmiştim. Kleberson bana Beşiktaş’ı öve öve bitiremedi. Bu arada Sportif Direktör Erdil Arpacı ile de sohbet ettim. Kendisine, istemeleri halinde sezon sonunda gelebileceğimi söyledim. Hatta, Beşiktaş’ı Fenerbahçe’ye tercih edeceğimi ilettim. Fenerbahçe’de bulamadığım sevgi ve saygıyı, hak ettiğim değeri Beşiktaş’ta bulacağıma inanıyorum. Buraya gelirken Fenerbahçeli hiçbir yöneticiyle görüşmedim. Buna gerek duymadım. " | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaslar besiktas savasan bir santrafor istiyor, Nobre de bu øzellikler var, hemde 26 yasinda (en verimli cagi, vede turk futbolunu iyi taniyor) Cok isabetli transfer,, Gørun bakin, bu futbolcu bizde neler yapicak,, Fenerde bir kazik daha yemis olacak...:-) | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |