![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bobo ile birbirlerini bütünleyip fırtına gibi esicekler ![]()
__________________ Koluna dövme yaptırdın beni yalnız Allah yargılar diye ama unutma Allah affeder Ç@RŞI AFFETMEZ...Beşiktaş camiası senin sözünün ER'i olmadığını anladı tümer bari ŞANLI TÜRK ORDUSUNUN ER'i OL~߀§îKTâ§~ | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşım bence hiç bir önemi yok ha nobre ha ferreira giydiği formanın hakkını veriyorsa istediği ismi kullansın önemli olan o forma altında gösterdiği başarı
__________________ Koluna dövme yaptırdın beni yalnız Allah yargılar diye ama unutma Allah affeder Ç@RŞI AFFETMEZ...Beşiktaş camiası senin sözünün ER'i olmadığını anladı tümer bari ŞANLI TÜRK ORDUSUNUN ER'i OL~߀§îKTâ§~ | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Nobrenin fb de iken champion lar liginde attığı golleri hatırlayın.Bize attığı kafa golünü,gs ye attığı golleri hatırlayın.Bu adamda büyük ışık war.Tigana gördü.Arkadaşlar ne demiş bilionuzmu.Ben fb sawunmasının bütün salaklıklarını biliom.Fb maçlarının hepsini alıcaz demiş.En az da 2 gol atıcam onlara demiş.Bu sezon bjk türkiye kupası ve lig şampiyonu.UEFA da da en az çeyrek final oynamazsa.Cevap werin arkadaşlar bu mesaja. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Simge:Arkadaşım bence hiç bir önemi yok ha nobre ha ferreira giydiği formanın hakkını veriyorsa istediği ismi kullansın önemli olan o forma altında gösterdiği başarı Simge sna katılıorum ha marcio ha ferreira hada nobre beşiktaş forması altında gol kralı olsun yeter bizeeee ![]()
__________________ Allah Affeder; ÇArşı Affetmez!!! | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu adam bizdende gayseye gitse bu sefer de ismi değişecekmi | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya Arkadaşlar Bende Sizin Gibi Düşünüyordum... Ne Olacak Bu Adam Neden Aldilar Gibisinden...biz üç Senedir Kimlere Sans Vermedik...bide Nobreye Sans Verelim...onu Destekleyelim Bakalim Neler Yapacak...ama Onu Asla Dişlamamaliyiz... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 'Mahçup etmeyeceğim' Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Marcio Nobre, kendisini siyah beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeyi imzaladı. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde, Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, Nobre'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin 30 Haziran'da bitmesi nedeniyle, Brezilyalı futbolcuyla resmi sözleşmeyi bugün imzaladıklarını açıkladı. Kendisiyle 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirten Aksu, "Fenerbahçe'de çok başaralı bir futbol sergiledi. Nobre'yi bundan sonra siyah beyazlı formada göreceğiz. Kariyerinde birçok gole imza atan Nobre, gollerine Beşiktaş'ta devam edecek. Beşiktaş'ta da başarılı olacağına inanıyoruz" dedi. Marcio Nobre ise, büyük bir caimaya geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Beşiktaş'a şampiyon olmak için geldim. Beşiktaş, Fenerbahçe'deki kontratıma uyarak, benimle çok profesyonelce bir sözleşme imzaladılar. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Beşiktaş'ta gollerime devam edip, daha başarılı olacağıma inanıyorum" diye konuştu. Brezilyalı futbolcu, imza töreninden sonra, Beşiktaş'ın 11 numaralı formasını giyerek, basın mensuplarına poz verdi. 01.07.2006 ![]() Kaynak : DHA | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |