![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Biz ben Beşiktaşlıyım diyen Tümer gibilerini de gördük.Nobre'ye karşı çıkanlara soruyorum.Adamın ne yamuğunu gördünüz ki bu kadar ön yargılı bakıyorsunuz?Adam iyi ki bir Samsun maçında kendini yere attı.Hemen adı sahtekara çıktı.Arif yıllarca attı kendini ama herkes güldü Arif'e.Bu tip eleştiriler Nobre'nin Beşiktaş'ta başarısız olması için yapılan eleştirilerdir.2.5 senede 60 gol atan bir oyuncuyu tartışmanın bir anlamı yok..
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
|
![]() | #85 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
nobre transferinden sonra bazı kesim tepki göstermiş iki yılda 60 ın üzerinde gol atan futbolcuya hakaret içeren yazılar yazmıştı.Dün eziklerin maçını izledikten sonra adama ne kadar haksızlık yapıldığını daha ii anladım,eziklerin taraftarları daha sezon bitmeden fb ye küfür eden buda tv lerde defalarca gösterilen tümör metin e nasıl sahip çıkıp ayakta alkışladılar,bundan sonra nobreye hepbirlikte daha çok sahip çıkmamız gerekmekte diye düşünüyorum bilmem katılırmısınız | ||
![]() |
![]() | #87 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Kesinlikle bizimkiler gurur yapmayı bıraksınlar hemde nobre yabancı tümör Türktüde ne oldu satıcı olmasına rağmen zamanında fenere bir güzel golleri atmasına rağmen onlar satıcıyı sevgiiyle karşıladılar aynı sevgiyi Nobre'ye de göstersek bence daha yararlı olur
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #89 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | |||
![]() |
![]() | #90 | ||
RoCKeR eaGLe ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Ben nobrenın sonuna kadar yanındayım, tumer de dun kı macta nasıl bir aktor oldugunu gosterdi zaten!!
__________________ aNTiCiNCoN ! Konu MaNYaHBJKLi tarafından (27-07-2006 Saat 11:27 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |