![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | runje borsaya da bildirildi biraz bilgi topladım Runje Belçikada yılın kalecisi seçilmiş 526 puanla sezon başından sonuna kadar takımını sırtladığını çok iyi oynadığını anlatıyor.Adam sezon başından bu yana hiç bir oyunu kaçırmamış,mükemmel refleksleri,karizması,penaltı öldürücüsü olması ve mantalitesi ile övülen bir kaleci.29 yasında 34 macda 28 gol yemıs.boylu postlu ![]() | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | abi yönetim göndermedi cordobayı da sergenide TİGANA istediği sabah gazetesi ile yapılan bir röportajta tigana daha önceden karar vermiştim cordobanın ve sergen konusunda cordobanın uzaktan yediği goller ve yaşından dolayı sergen ise kötü örnek oluyor ve antreman yapmıyor istediği zaman oynuyor istemediği zaman oynamıyor diyor ! | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
Runje ve Burak ile Görüşmeler Başladı 17.05.2006 11:17 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Antalyaspor Kulübü futbolcularından Burak Yılmaz ve Belçika futbol takımlarından Standart Liege'in kalecisi Vedran Runje'nin transferleri konusunda görüşmelere başlandığını bildirdi. kaynak: bjk.com.tr | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Transferlere yine hizli basladik Cagdas, Ali Tandogan, A.Hassan, Sergen, Cordoba, Youla, Ailton, Pancu, Juan Fran simdiye dek giden oyuncular Gidebilecekler ali gunes, m.dogan, i.uzulmez Gelenler Runje, Burak, Fahri ve Baki...Bunun bide forveti var, orta sahasi var Cisse ve Delgado gelse tamam aslinda..fazlasi zarardir
__________________ siyah beyaz olum yasam... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Beşiktaş'ın, Standart Liege ve kendisiyle el sıkıştığı Hırvat file bekçisi Runje'nin, pazartesi günü İstanbul’a geleceği öğrenildi. Cordoba’yı gönderdikten sonra ‘1 numara’ arayışlarına başlayan Beşiktaş, İtandje’den yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçmiş ve Vedran Runje ile anlaşma sağlamıştı Tesisleri gezecek olan Runje, sağlık kontrolünden sonra medya önünde sözleşme imzalayacak. Ardından tatile çıkacak olan Vedran, 20 Haziran’da Ümraniye’de işbaşı yapacak.
__________________ EY BEŞİKTAŞ...!!! İNADIM İNAT, İNADINA BAĞIŞLADI SENİ BANA BU HAYAT... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |