![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ulan git işine eziklere bela et önce... Bu forumda Sergen için imza kampanyası topiclerinden de birisini ben açtım.... Lafını bilde konuş, sonra takmayın arkadaşlar herşey BEŞİKTAŞ'ımız için diyip olayın içinden sıyrılmaya çalışma... Lavukça konuşmanın anlamı yok.. Seni yerin dibine sokarım sonra kusura bakma özür dilerim herşey sinirle oldu herşey BEŞİKTAŞ içindi derim... Hangi kitapta yazıyor bunlar soruyorum????? Kullanacağın kelimeleri düşün tart ve öyle yaz kardeşim....
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! Konu havali_cocuk tarafından (21-05-2006 Saat 15:59 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #2 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | arkdaşım bir anlık sinirle yazmış olabilir ancak sergen çok yetenekli bir topçu ancak malesef 1 sezonda en fazla 10 maç oynuyor istikrar istiyorsak vazgeçmek zorundayız tiganada bunun için yapıyor | ||
| |
| | #3 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaa arkadaslar herkes goruslerını bıldırebılır hatta saygı duyarızz ama bende sergene soylenen hıcbır kotu seyı kabul etmem kım ne derse desın hıc bır zaman futbolsu gol atınca ıyı hos atmayınca kotu olmaz kı Sergen oyle sıradan bır oyuncu deıl.. senelerını besıktasta gecırdı ve bırcok basarıyada ımza attı cogu zaman ne kadar ıse yaramıs yaramamıs dusunmeden gozlerımız sahada sergenı arıyomu arıo hıcmı demıosunuz sımdı sergen olcaktıı bu pozısyonda dıee.... sahsen ben soluorum vee Sergen'e soylenen kotu elestrılerı kendı acımdan kabul etmıyorumm!! | ||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
%95 goooooooollllllllll nidaylarıyla ayağa kalkıyoruz...... +1903
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
| |
| | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() Yarardan çok zararı var lütfen herkes görsün.. Beşiktaşlı Sergen olarak jübilesini yapmayacaksa gitsin şekersporda oynasın artık Beşiktaş formasını kaldırabilecek kuvveti kalmamıştır sergene güle güle
__________________ B e ş i k t A ş k | |||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eğer bu konuyu tartışıpta böle birbirimizi kırmaya devam edersek bundan beşiktaşımızın zarar göreceğine inanıyorum.sergen şu an hala beşiktaşın oyuncusu durumunda ve bi sonuç çıkmış değil.evet sergeni seviyoruz çünkü beşiktaşa zamanın da büyük fayda sağladı.kaldı ki gönderilirse, yapacak bişey yok. herkes şunu bilsin ki Beşiktaş'tan büyük futbolcu yoktur. biri gider biri gelir...önemli olan sadece Beşiktaşın başarısıdır eğer hocamız sergenin fayda sağlamıyacağını düşünüyorsa gider. BİZİM AŞKIMIZ RENKLERE VE O SİYAH BEYAZ ASİL FORMAYADIR.
__________________ BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
arkadaşım çok doğru saölemiş; hiç kimse Beşiktaş'tan daha önemli diildir.Beşiktaş'ın aleyhine olucak herşeyin ve herkesin karşısındayım. ama gönül isterki sergen jübilesini Siyah-Beyaz'lı forma altında yapsın... | |||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | sergenın yapacagı tek sey var oda ınonuye cıkıp o sanlı forma altıda jubıle yapmaktır.tumere gelınce butun sezon nerdeydın kardesım. mıllı forma altında cıkardıgın macları nıye besıktasımızda yansıtmadın.sezon sonu ıkı mac oynayıp kendınımı affettıreceksın.bu son ıkı macıda askerlıgı ıcın oynayıp yurtdısına transfer olması ıcın oynadıgı kanısındayım. | ||
| |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Ama ;Tümer'i de futbola küstürdüler bu kadar kaliteli bir oyuncu yıllarca kulübe de bekledi...onun için ne söleyeceğimi bilemiyorum... Buldum böle yapıcaksan hiç durma git... | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |