![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nice yıllara muratt
__________________ YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Okumam yazmam yoktur imza icin parmak bassam ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Mutlu Yıllar
__________________ İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini, paydası ise kendini ne zannettiğini gösterir. Payda büyüdükçe kesir küçülür... Türkiye Cumhuriyeti:3 --- fenerbahçe cumhuriyeti:2 | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu güzel dileklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim... Sevilmek kadar güzel bir duygu yok... İnanınki mesajlarınızı okuyunca çok ama çok mutlu oldum ve duygulandım.. Hepinize tekrardan ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Ve sizlerede bir ömür boyu mutlu bir yaşam diliyorum ARKADAŞLARIM.... BU FORUMA ÜYE OLDUĞUM, SİZLERİ TANIDIĞIM GÜNE ŞÜKÜRLER OLSUN.. İYİKİ VARSINIZ İYİKİ TERTEMİZ KALPLİ MÜCEVHERLERDEN DAHA DEĞERLİ BEŞİKTAŞ'LI KARDEŞLERİM, ABİLERİM, ABLALARIM VAR.... Bana böyle bi duygu yaşattığınız için hepinizi teker teker öpüyor, tekrar tekrar teşekkürlerimi iletiyorum, birlikte nice nice mutlu senelere DOSTLARIM.... SEVGİLERİM, SAYGILARIMLA, HEPİNİZİ SEVİYORUM...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |