![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya runje için baştan beri söylediğim şey hala devam ediyor, zaten cepheden iyi bir kaleci olduğunu reflekslerinin iyi olduğunu biliyoruz ama ne yazık ki adamda yan top yok... Yan toplara çıkmadığı sürece özellikle avrupada çok sorun yaşarız... | ||
| |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu sıralar 2 maç kurtardı kahraman oldu ama ilk yarıda kaybettirği puanlar saten şampiyonluktan etti bizi.bence kötü kaleci.!!
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Runje gerçektenn bu aralar takımın kahramanı gibi bişey oldu..Adam çok güzel oynuyor..takımı ateşliyor..gyfebe maçında yediğimiz golde defansın hatasıydı bencede..böyle devam et runje seni böyle uzun yıllar takımımızda görmek isteriz..
__________________ ![]() !!!ÇoK Seviyoruz!!! | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Runje dert yandı! Beşiktaş'ın Hırvat kalecisi Vedran Runje, bir gazetede hakkında yazılanların asılsız ve gerçek dışı olduğunu belirterek, bu konuda yasal işlem başlatacağını söyledi. Beşiktaş Kulübü'nün Hırvat kalecisi Runje, bir gazetede hakkında yer alan haberle ilgili İHA'ya açıklamalarda bulundu. Hırvat kaleci Runje, hakkında yazılanların hepsinin asılsız ve gerçek dışı olduğunu belirterek, bu konuda yasal işlem başlatacağını söyledi. Kaleci Runje, "Bugün hakkımda çıkan haberler doğru değil ve hayal ürünüdür. Bursaspor ile oynayacağımız çok önemli maç öncesi böyle bir haberin yapılmasını maksatlı buluyorum. Bir gün Türkiye'den ayrılırsam bunun en önemli nedeni bu tip medya kuruluşlarının sürekli huzurumuzu bozmaya çalışan bu tip yalan haberleri olacaktır. Bu konuda menajerim ve avukatım ile görüştüm ve yasal işlem başlatacağım. Büyük Beşiktaş taraftarından isteğim bizi sonuna kadar desteklemeleridir" dedi. 12.05.2007 ![]() Kaynak : İHA | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |