![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu gibi durumlarad ayptiklari belli ya takimi yeniliyorlar yada hocayi hatta yonetimi bile yenilediler ama kendilerine hic bakmiyorlar demiroren baskan oldu olali Besiktas sampiyon oldumu gorevi birakarak bugune kadar en buyuk iyligi yapmis olacaktir | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | afedersiniz arkadaslar ama kıçınızıda yırtsanız bu burda kalır kim duyuyorki yazdıklarımızı bende karalıyım bişeyler o zaman abramoviç gelsin başkanı olsun bu takımın inönüdeki sese ölü olsa dirilir ama biz gol atamıyoruz topcularımız sevmiyor bikere beşiktaşı lant olsun diyorum...ama yinede ölümüne beşiktaş mezarda biter ancak bende | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
kesinlikle katılıyorum her maç hatta kazanılan maçlarda dahi yönetim istifaya davet edilmeli iyi oynadığımız maçı kaybederiz diye korkmasın tribünler en azından bir maç yada bir sezon kaybeederiz ama inanın beşiktaşın geleceğini kazanırız yönetim kesinlikle gitmeli tribün liderleri bu konuda üzerine düşeni yapmalı beşiktaşımıza sahip çıkarak kulübümüzü düştüğümüz bu beladan kurtarmaya davet ediyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hem demirören ne yapsın arkadaslar adam 4 senedir istenilen topcuları yada alternatiflerini muhakkak alıyor...LAMI CİMİ YOK SİNAN ENGİN GELDİĞİ GÜDEN BU YANA BAKIN BAKALIM TAKIMIN SON DURUMUNA ÇARŞI NIN SİNAN ENGİNİ İSTEMEDİĞİ KADAR VAR BENCE O ADAMDA BİR UĞURSUZLUK YADA BİR SIKINTI VAR DERHAL GİTMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | YA ARKADASLAR ASLINDA BİRAZDA RUH OLMALI YA SAMİMİ SÖYLÜYORUM YABANCI9 TAKIM TARAFTARI BİLE BEŞİKTAŞLI OLMAK İSTER O AMBİYANSTA AMA BİZİM TOPCULAR OYNAMIYOR...BEN 1,80 BOYUNDA 85 KİLOYUM SİGRADA KULLANIYORUM...AMA ORDA OLUCAM VARYA O DEFANSI YARAR YİNEDE GOLÜMÜ ATARIM O SEYİRCİ İÇİN AMA ADAMLAR YILLARDIR FUTBOL OYNUYOR DAHA TOPA VURMASINI BİLMEYEN İBRAHİM TOROMAN,ÜZÜLMEZ...DAHA KAC TANE SAYILIR BİLMEM HA NOBRE BİŞEY YAPAMIYOLAR HELE İBRAHİM ÜZÜLMEZİN BU TAKIMDAN GİTMESİ İÇİN ADAK ADAYACAK DURUMA GELDİM BEN YA OOOOOFFFFF OFFF | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |