![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | VALLA BU ADAMLAR BIZIM BASIMIZDA KALDIKCA BIZ COK T.DİREKTÖR ESKİTİRİZ ADAMLAR HATANIN KENDILERINDE OLDUĞUNUN HALA FARKINDA DEĞİLLER ÇIKARCI ADAMLAR BEŞİKTAŞA BAŞKAN OLAMAZ | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hocam iyide biz görüşsek ne olcek onlar baştan işi sağlam tutmuşlar.bu kadar rezaletten sonra yönetimi istifaya davet etmemek bunda bişey var yani ama eğer öle bişey varsa beşiktaşın geleceği çıkar oyunlarına bulaştıysa bu bulaşan kişilerin ne olursa olsun allah belasını versin.ben inanmıyorum böle bişey olcağına ama yinede aklımın bi köşesi kurcalanıyor.
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dostum görüşelimde nereye Kadar ? aRTIK çarşı eski ihtişamını yitirdi Biz orda istifa diye bagırırsak ne olcak ki ? hiçbişey degişmiceK Bu adam kendiliginden istifa etmeli yoksa Durum harbiden cok cok kötü olucak bu GÜNLeri mumla arıyacak | ||
![]() |
![]() | #38 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Çarşı'da gıgını çıkaramıyo bu denzilere..! ![]() | |||
![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
__________________ YAŞASIN VATANA İHANET EDENLER İÇİN,ÖLÜM..!! ![]() www.kaynak.piczo.com http://i82.photobucket.com/albums/j2...o9075693ed.jpg | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |