![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
Transferde Mario berk gibi bir yahudi ve celal kolot gibi çevresi geniş bir adam var. Sorun Ertuğrul hoca futbolcu beğenmiyor bugün yönetim istediği bir çok adamı alır gündemdeki fakat hoca istemiyorum diyor. | |||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | takımla hazırlık kampı yapmayı bırakın,ligdeki masların ilk 5 ine bile yetişemez transfer bu saatten sonra.zamanında yaptılar abuk sabuk transferlerı şimdide 1 milyon avro için şamğiyonlar liginden olacaklar ve gidecek 10 milyon avro.bende bugüne kadar yönetimi desteklıyordum ama artık nefret ettırdıler kendılerınden.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya gece gece bana 104 yıllık tarihin en kötü yönetimini savunmayın 104 yıl arasak incelesek seçsez bu kadar vasıfsız bir yönetimi bir araya getiremeyiz böyle konularla kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz biz mi dedik carlos ayarında yıldız getirin bizmi dedik dünyayı ayağa kaldırın biz mi dedik bu pazartesi gelcek su salı gelcek diye adamlar navarro can atıyor diyor navarro sevillada bş kağıda imza atıyor makelele geldi biz istemedik diyor bu ülkede kim makeleleyi istemez ayrı bir konu hadi geçtik bu ülkeye helguera gibi kariyerli kaç stoper geldide herlguera bize gelmek istedi ertuğrul istemedi die suçu neden ertuğrula salıyor bırakın pembe hayalleri böyle işlerle bir yere varamyız bu yöentim taraftarı küstürdü ve şampiyonlugun %30 gitti bu taraftarla barışmadan mourinho gelse şampiyon yapmaz beşiktaş taraftarı ayrıdır özeldir en azından üzgünüz istediğimiz trasferleri yapamadık ama gelecek vaad edecek transfer yaptık veya takım transferi yaptık desinler ama hala saçmalıyorlar biz 34 yaşıdna oyuncu almayız diyor rüştüyü unutuyor rakibin teknik direktörüne annem yaşında diyor sanane ya onların teknik direktöründen durmadan boş boş konusuyor ve sizi kandırmayıda başarıyor belliki bu yöentim tarihin en kötüsü kabul edelim ve hala böyle konuarlla tatışma ortamı yaratmayalım başarızız oldukları ortada biz hala neyi tartışıyoruz ki d samattan para gelcek başkanın keyfi del bosque sine gitcek pempe hayaller kurmayın polyanacılık oynamayın arkdaşlar bu yöentim başarısız KIVANÇ OKTAY MURAT AKSU 50 tane celal kolot ede şimdiye transfer bittiydi çok rahat ama beceriksizler kabul edin artık yalanlarına inanmayın cocuk değilsinz
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
İMZAAAAAAAAAAAAAA | |||
![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
bu arada yanlış anlama amacım senle tartışmak değil bi taraftar olarak yönetimden beklentimi dile getiryorum | |||
![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
seni başkan yapalım uyar mı , daha iyisi yok, aday olan yok takımın taraftara ihtiyacı var çatlak çatlak çıkın ortaya.... gerçek beşiktaşlı gibi yanında olamalı takımın yöetimin , eleştirecen ama yerin dibine sokmayacan,hatanın neresinden dönülse kardır, arkalarında olup ÇOK BİLİYOSAK yardımcı olmalıyız
__________________ Bu Takıma, Bu Renklere, Bu Taraftarına Can Kurban | |||
![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |