![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | senl ne ilgisi var arkadaşım kolottan ne geliyorsa hepsi yalan yulan sıkıldım ya. Ne hocayı seviyor ne taraftarını seviyor ne futbolcusunu seviyor bu adam. Ne derse saçma ver gazıver gazı sonra ses yok, millet makaraya sarar oldu resmen çevremde. Hiçkimse gelmesede olur beşiktaş beşiktaştır çıkar topunu oynar. Demek istediğim yani yıldız gelicek şu kadar geklicek yok eziklerden daha iyi olacak ne işimzile bizim ezikle çürükle kendi işimize bakalım biz, gelen gelir gelmeyen glemez şöyle yıldız alıcaz böyel alıcaz deyipte herşeyden önce kendi taraftarını üzen ve ezen yönetime lanet olsun. çekin pis elinizi beşiktaşın üstündne içine ettiniztakımında kulübünde. borç batağın girdi kulüp çekin gidin
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | yumurta kapıya dayandı lafı gelmiyo değil aklıma! bugün gelinen şu noktaya kadar akıları nerdeymiş, geçen seneden futbolcu takip edip ön anlaşma imzalatsalardı ya gerçekten işe yarayacak yetenekli topculara | ||
![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | İşte ben de onu diyorum kardeşim. Kolot diyor ki görüştüğümüz futbolcuyu tam olarak tanımadığımız için transferinden vazgeçtik. Yani kimsenin dili yanmamış hala menejer tavsiye ediyo bizimkiler adam bakıyo. Biraz paralı yöneticiden çok futbolu bilen yönetici lazım bize..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() |
![]() | #57 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya ön eleme maçı geldi 2 tansferimiz eksik 1 hafta sorna kupa maçı var 2 hafta sorna lig başlıyor ve bu adamlkar kampa ta yoktualr ne zaman gelip uyum sağlayacaklar işte beeriksizler şimdiye kadar getirmeleri lazımdı lig başlayacak sonra verim alamayacaz paralr yine boşa gitcek kamp bitti ne zaman alışacak takımda bariz eksik var belli stoper g.zan bişey olsa baki kalcak acele lazım şimdi yabancı sayısına karşılardı gecen sene yabancı hakkı için nobreyi türk yaptıalr 2.5 yıllık oyuncuyu yani bir yaptıkları ötekini tutmuyor dengeleri bozuk bence
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #58 | |||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ben transferden anlıyorum mu diyorum bizim işimzi mi transfer hayret bişi. transfer yönetimin işi. neyse anlaşamıcaz senle, sen bişiler için gelmişisn buraya ama bakalım belli olur yakında çıkar kokusu. neciysen artık.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | |||
![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Kardeşim sen adam gibi konuşamaz mısın hiç? Biz de onu anlatıyoruz hala menejer aracılığıyla futbolcu bakılıyo. ben nie adam söylim? Araştırmak onların işi.
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() |
![]() | #60 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uğraşma abi var bunda bir numara üstüne gitmeyin fazla.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |