Alıntı:
rtmtita´isimli üyeden Alıntı
arkadaşım sen bu yazını oku sonra bir daha düşün.büyük harflerle saçmalama demekle olmuyor bu işler. kardeş kaç yıldır bu sözleri sezon öncesi ben başkasına söylüyordum.şimdi sıra sende sanırım.ayrıca kimse bana saçmalama diyemez.sen nasıl takımımızın iyiliğini istiyorsan bende istiyorum.ayrıca dönem sonunda iş işten geçtikten sonra tepkiyi herkes verir.önemli olan sorunu erken görmek ve çözüm bulmaktır.ayrıca sözlerine bir kere daha dikkat et.biz ezik değilizki ortalığı karıştıralım. |
büyük harflerle yazmamda bi kasıt arama ben bunları sürekli söylediğim için yazının arasında kaynamasın istedim ayrıca saçmalama diye tek bi kişiye söylemiyorum kendime de söylüyorum şu yaptığımız tartışmalar bana manasız geliyor BJK ya şu an için zarardan başka bişe vermicek gibi geliyor. Bak ben sezon sonu yapılan tepkiyi şu açıdan dedim bir daha ki sene için zaten verilir o tepki o sezon iyisiyle kötüsüyle bitmiştir. Yani benim demek istediğimle senin ki aynı. Yani ben de daha iş işten geçmemişken bir daha ki sezonu kurtarmak için tepkilerinizi o zaman vermeliydiniz demek istedim bunu nesi yanlış anlamadım. Birilerini ezik ilan etmeye ne kadar meraklısınız. Ezik falan demedim ben kimseye. Burdakiler niye üstüne alındı. Ben sadece bu foruma bakmıyorum carlos geldikten sonra bir çok spor sitesindeki yazarların ve taraftarların yorumlarını gördüm tvde insanların tepkilerini gördüm. Yıldız için takım desteleyen bir kitle var bunu kimse inkar edemez. Ve o kitle de kabul edersiniz ki forma ve kombine satışlarında etkili. Yani yönetim yıldız almayacaz deseydi bu kitle gene forma veya kombine almayacaktı. Bir şekilde onların bu isteklerine cevap vermek istediler. Ama bakın yönetim doğru yaptı demiyorum sadece paldır küldür nası yaparlaaar vay sa.lklar bunlardan bi b.k olmaz bunlar adımızı kirletiyor bunlar efenim kendi çıkrlarına çalışıyor hainler falan gibi yaklaşmıorum. Şu transfer dönemi bitene kadar olabildiğince iyimser olmaya çalışıyorum. Olayları neden sonuç ilişkisi kurarak incelemek istiyorum çünkü direk sinirlenip saydırmak en kolayı onu da yeterince iyi yaparım ama bunun bize bişe kazandırmayacağını biliyorum. Arkadaşım ortalığı karıştırmıyorum diyosun ama ortalık hiç de normal deil o zaman hep birlikte bi yazı hazırlayalım "Sayın bjk yönetimi biz yıldız istemiyoruz gereksiz uğraşlarınzdan vazgeçin bir ya da iki tane Eruğrul Hoca mızın isteğine göre takıma fayda vercek oyuncu alın ve bu iş bitsin. BJK mızı artık boş spekülasyonlar içinde görmek istemiyoruz. Herkesin işini yapmasını istiyoruz. Biz sonuna kadar desteklemeye hazırız. Saygılar." diye bu yıldız arayışları da bitsin yönetim de saçmaladığının farkına varsın. Çünkü onların memnun etmek istediği taraftar kitlesi dışında bir de bizim gibi bir kitle var bunun farkında değiller sanırım...
Alıntı:
hangi geçen senen vardı hatırlayamadım.geçen yıl kolot nerdeydi ki.delgadoyu yoksa gizlice getiren o muydu.çok sivri açıklamalar yapmış ki hatırlıyamıyorum. |
Kolot takımın başına geçen yıl geçti ve gökhan zanla olsun sinan enginle olsun Tiganayla olsun Tümer le olsun Gülnaz Arsel le olsun bir çok polemiğe girdi. Bunları istersen tek tek hatırlatırım ama söyleyince hatırlayacağını umuyorum. Celal Kolot bu tarz bi adam ağzına geleni pek düşünmeden söylüyor. Ayrıca Demirören de büyük vaatleri seven bi adam taraftarı mutlu etmek adına yapıyor ama onun da yaptığı gereksiz geçen sene de bu tarihi yazın tarzı bi açıklamasını herkes biliyor. Yani bu transfer dönemi yaşanan senaryolar geçen sene de yaşandı kısacası. Ben de dedim ki lig bittiğinde bu yönetimin durumu belliydi bir daha ki seneyi kurtarmak için yani senin dediğin gibi İŞ İŞTEN GEÇMEDEN(kusura bakma büyük yazmak zorundayım) bu adamlara tepki gösterseydiniz. Şimdi herkes huzur içinde olurdu. Ama lig başlamaya yakın yönetim gönderirsek BJK dan bu sene hiç bi başarı beklemeyin derim benim anlatmak istediğim buydu...
Alıntı:
birde bana hiç bir şey öğretmeye kalkma demogojide yapmayı bırak.takıma köstekmi olacaz dedik.zaman destek zamanıymış.görende tepki verelim dedik sanacak.biz takımımızın yanındayız ama bir ruhtan bahsediyosan sana her söylenenide kabul etmek zorunda değilsin.o koltuk kimsenin babasının malı değil.gerekirse kalkacaklar. Cl de forvet olarak Kolot oynasın o zaman.neyse sinirim bozuldu.son günlerde okuduğum en iç gıcıklayıcı yazı olmuş.kusura bakma kardeşim içimden gelenleri yazdım |
eet haklısın yanlış bi tavırla yazmışım, tabii ki bişe öğretmeye çalışmıyorum sadece bi yazı o isteyen istediği gibi anlıyor. Tamamen yanlış anlamışsın zaten beni. Ben ılımlı bi şekilde yaklaşmaya çalışırken git yönetimi destekle, demogoji yapma, biz ezik deiliz bilmem ne diye bel altı vurulunca çok sağlıklı tartışılmıyor. Demogoji yapıyor olabilirm çok düşünerek yazdığım yazılar değil ama haklı olduğum yanlar olduğunu biliyorum. Ayrıca bütün herkes de çok mantıklı konuşuyor diyemem bazı lafları ezberlemiş hiç kafasını yormadan gazeteden ne okuyorsa söyleyen insanlar var.
Ayrıca ben tepki gösterelim dediniz demedim yazımda da belirttiğim gibi. Herkesin ilk hatada suç bulacak birilerini kafalarına daha şimdilerden yerleştirmesi lig başladığında kötü giden bir grafikte ortada ne Ertuğrul sağlam bırakır ne genç oyuncu ne de bir hedef. Millet zaten başarıszlığa konsantre olmuş bir durumda gidiyor stadyumlara. Başarısızlık gelince de al işte biliyorduk yönetim istifa, şu oyuncu defolsun, 10 hafta sonra Ertuğrul hoca da bu işi bilmiyo yeni t.d. gelsin vs vs vs... Bu psikolojiyi biraz kafamızdan atmalıyız demek istiyorum. Tabii ki biliyorum destek verceğinizi ama bu desteği ilk başarısızlıkda bir çok insan kescek gibi geliyor bnaa. Çünkü şu içinde bulunduğumuz aşırı güvensizlik ortamı gerçekten çok tehlikeli. Yani kısacası zaten herkes tepkisini yeterince gösterdi artık yazmasak mı diyorum yönetimle ilgili şeyleri. Takımımız iyisiyle kötüsüyle bu önümüzde bi şamp. ligi eleme maçı ve süper kupa var biraz futbolun oyun olduğunu ve onun renkli taraflarına mı yönelsek diyorum. Ama siz diyorsanız ki yok birader bu yönetim gitmeden rahat etmeyiz. Dediğin gibi kimsenin babasının malı deil o koltuklar illa ki gitmeliler bir gün bastırın gönderin bu yönetimi, stadyumda tepki göstermeden de yapılmaz bu çıkalım ligin ilk dandik maçlarından birinde yönetimi istifaya çağıralım o zaman. Yani net bi tavır gösterelim arkadaşlar ya bişeyi isityosak sonuna kadar bunun için uğraşalım ya da şimdilik biraz sineye çekip sadece takımımızla ilgilenelim. Hem yönetim istifa hem takıma destek olmuyor olamıyor bunun bir çok örneği var. Yönetim istifa diyince takımdaki herkes huzursuz oluyor T.D. si yeni yönetimle kalacak mı futbolcuların drumu nolacak bunlar hep belirsizlik haline girecek. Yani ne kadar istesek de takıma destek olmamız bu halde çok zor. Onun için zamanında destek zamanında tepki deidm. Başka yerlere çekmenin anlamı yok. Ööff yeter çok uzun yazdım iice zırvalıyorum artık. Neyse yanlış anlaşılmalar için ben kendi adıma kusura bakmayın diyorum. Kimseye karşı özel bir şey yazmadım genel olarak yazdım. Saygılar...