Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Forum Arşivi > Çöp Kutusu

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-10-2007, 18:08   #81
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Ts 'nin bugünkü antremanı
Trabzonspor, hafta sonu sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.


Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan bugünkü antrenmana milli oyuncular Gökdeniz ve Hüseyin katılmadı.
Bordo-mavili futbolcular, 2 grup halinde çalıştı. Yorgun olan birinci grup hafif bir çalışmayla idmanı tamamlarken, diğer oyuncular bir süre yarım alanda çift kale maç yaptılar.
Trabzonspor, yarın basına kapalı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürecek.
bjk_bjk Ofline  
Alt 19-10-2007, 09:56   #82
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Trabzon ile 100. kez

Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor ile Beşiktaş, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maçla 100. kez karşı karşıya gelecekler. Ezeli rekabette bugüne kadar yapılan 99 karşılaşmada Beşiktaş'ın 40, Trabzonspor'un 38 galibiyeti bulunuyorken 21 maçta beraberlikle sonuçlandı.

11 Ekim 1973 tarihinde Trabzonspor'un 2-0 galibiyetiyle başlayan ezeli rekabette bugüne kadar 99 yapılırken Beşiktaş'ın 40, Trabzonspor'un ise 38 galibiyeti bulunuyor. Karşılaştıkları 21 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Siyah-beyazlıların 133 golüne bordo-mavililer 112 golle karşılık verdi. Trabzonspor ile Beşiktaş arasında ligde yapılan maçlarda ise bordo-mavili takımın rakibi karşısında 2 farkla üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında yapılan 66 lig maçında bordo-mavili takımın 27, siyah-beyazlı
takımın 25 galibiyeti bulunuyor. 14 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Ligde Beşiktaş'ın attığı 93 gole Trabzonspor 77 golle karşılık verdi.
İki takımın geçen sezon yaptığı lig maçlarında Trabzonspor rakibini hem İstanbul'da oynadığı maçta hem de kendi sahasında oynadığı maçta 3-2'lik skorlarla yenmeyi başardı.
Trabzonspor ile Beşiktaş arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan 32 maçta bordo-mavili takımın üstünlüğü bulunuyor. Trabzonspor'un kendi sahasında Beşiktaş'a karşı 18 galibiyeti, 9 da mağlubiyeti bulunuyor. 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzon'da oynanan maçlarda bordo-mavili takım 49 gol atarken, kalesinde 37 gol gördü. 2005-2006 sezonunda kendi sahasında oynaması gereken maçı cezası nedeni ile İzmir'de oynayan Trabzonspor Beşiktaş'a 2-1 mağlup olmuştu. Beşiktaş 2002-2003 sezonundan bu
yana Trabzon'da maç kazanamıyor.
Beşiktaş, Trabzonspor karşısında en farklı skorlu galibiyetini 20 Kasım 1993'te İstanbul'da yapılan lig maçında 7-1'lik skorla aldı. Siyah-beyazlılar ayrıca, 2001-2002 ve 2003-2004 sezonlarında 5-0, 1994-1995 sezonunda da rakibini 4-0 yenerek sahadan farklı galibiyetle ayrıldı.
Trabzonspor ise Beşiktaş karşısında en farklı skorlu galibiyetini 7 Ağustos 1988'de Serdar'ın jübile maçında 4-1'lik sonuçla aldı.


Kaynak: İHA
bjk_bjk Ofline  
Alt 19-10-2007, 09:57   #83
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

"3 puanı alacağız"

Son maçlarda yedek kulübesinde kalan Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncusu Koray Avcı için Trabzonspor karşılaşması farklı bir anlam taşıyor... Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın görev vermesi halinde Koray, Süper Lig’deki 150. karşılaşmasına çıkacak. Milli futbolcu, “Trabzon’a kazanmak için gidiyoruz ve 3 puanı alacağız” dedi

Zorlu maraton
Beşiktaş, yarınki Trabzonspor maçı ile birlikte üst üste zorlu maçlara çıkacak. Kara Kartallar, 3 hafta içinde toplam 6 karşılaşmaya çıkacak. 3 günde bir maça çıkacak olan Siyah-Beyazlılar, yoğun trafikten en az kayıpla çıkmanın planlarını yapıyor. Beşiktaş’ı bu maratonda Trabzon, Liverpool, Belediye, tekrar Liverpool, Fenerbahçe ve Marsilya bekliyor.
bjk_bjk Ofline  
Alt 19-10-2007, 10:58   #84
 
1903_delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yeneceğiz inşallah.Eylül ayına girerken herkes rahatlamıstı.Kolay bir periyod olarak gözüküyordu.Ama hiç te ööle olmadı.Bnce takım bu zor periyoda daha iyi hazırlanacak.Vede galip gelecez inşallah.Bn liverppoluda yenebileceğimze inanıyorum.Çünkü Adamların üzerinde inanılmaz bir stress war...
1903_delisi Ofline  
Alt 19-10-2007, 10:59   #85
 
NouMAnsiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bence cok zor olcak bugün. Bizim defansimiz gene yüzer ve o ünlü gollerinden birisini yer. Bence bu mac ya 1-1 biter yada 2-1 bizim olcak.
__________________
Click the image to open in full size.
NouMAnsiz Ofline  
Alt 19-10-2007, 11:01   #86
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
1903_delisi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yeneceğiz inşallah.Eylül ayına girerken herkes rahatlamıstı.Kolay bir periyod olarak gözüküyordu.Ama hiç te ööle olmadı.Bnce takım bu zor periyoda daha iyi hazırlanacak.Vede galip gelecez inşallah.Bn liverppoluda yenebileceğimze inanıyorum.Çünkü Adamların üzerinde inanılmaz bir stress war...
senin gibi düşünüyorum illaki kolay maçlar daha olumlu geçmek zorunda değil inşallah bu zor maçlardan en az hasarla çıkacağız
bjk_bjk Ofline  
Alt 19-10-2007, 13:06   #87
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Doğan mı, Sağlam mı?

Turkcell Süper Lig'in 9.haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Beşiktaş maçı, uzun yıllar siyah-beyazlı forma altında hizmet eden ve şampiyonluk yaşayan Ziya Doğan ve Ertuğrul Sağlam'ın takımları adına vereceği taktik savaşına sahne alacak.
Trabzonspor ile Beşiktaş arasında Cumartesi günü saat 16:00'da oynanacak olan karşılaşmada uzun yıllar Beşiktaş forması giyen ve şampiyonluklar yaşayan iki teknik adamın mücadelesine sahne alacak. Beşiktaş'ın başında bulunan ve uzun yıllar siyah-beyazlı forma için ter döken Ertuğrul Sağlam, bu kez takımın başında teknik direktör olarak yer alırken, Beşiktaş taraftarının gönlünde taht kurmuş uzun yıllar gelmeyen şampiyonluğun Beşiktaş'a gelmesinde büyük rol oynamış Ziya Doğan ise Trabzonspor'un başında takımı için sahada taktik savaşı verecek. Trabzonspor'un başında Beşiktaş'a hiç mağlup olmayan Doğan, 5. galibiyetini almak isterken, Sağlam ise gelecek haftalara moralli girmek için sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.
Futbola Beşiktaş alt yapısında başlayan Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan, 1978 yılında A takıma yükseldi. Kısa sürede mücadeleci futbolu ve çalışkanlığı ile takımın gözdesi oldu. Uçarak attığı kafa golleri ile ünlendi. Yıllardır şampiyon olamayan Beşiktaş ve kendi kariyeri için 1982 yılında ligin son maçında Eskişehirspor'a 2 gol birden atması ile Beşiktaş'ı şampiyonluğa, Eskişehirspor'da kümeye göndererek siyah-beyazlı taraftarların gönlünde taht kurdu. Orta saha oyuncusu olmasına rağmen son derece gole yatkın bir oyun stili olan Doğan, Beşiktaş formasıyla 9 sezonda 194 lig maçı oynadı ve 38 gol attı. Beşiktaş'a uzun yıllar futbolcu olarak hizmet eden Ziya Doğan, Nevio Scala'nın yardımcısı olarak da siyah-beyazlı kulübe hizmet etti.
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise futbola Fenerbahçe altyapısında başladı. Gaziantepspor'da profesyonel oldu. 2 sene Gaziantepspor'da oynadıktan sonra 1990 yılında Samsunspor'a transfer oldu. Samsunspor'da gösterdiği başarılı performans sonucu 1994-1995 sezonunda Beşiktaş'a transfer oldu. Siyah-beyazlı takımdaki ilk sezonunda aşırı baskı yüzünden uzun süre bekleneni veremedi. Sezon sonuna doğru toparlanan Ertuğrul'un başarılı performansı ve 28 golü Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşıdı. Beşiktaş formasıyla geçirdiği 6 sezonda toplam 167 Lig maçı oynadı ve 103 gol attı.


19.10.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
bjk_bjk Ofline  
Alt 19-10-2007, 13:07   #88
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bülent Yıldırım 2. kez yönetiyor

Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yarın oynanacak karşılaşmada düdük çalacak hakem Bülent Yıldırım, ikinci kez Trabzonspor-Beşiktaş maçını yönetecek.
Süper Lig kariyerine 2003-2004 sezonunda 4. haftada oynanan Elazığspor-Adanaspor maçıyla başlayan Bülent Yıldırım, daha önce Beşiktaş ile Trabzonspor arasında geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan ve Trabzonspor'un Beşiktaş'ı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada düdük çalmıştı. Bülent Yıldırım hakemlik kariyerinde Beşiktaş maçlarında 7 kez, Trabzonspor maçlarında ise 5 kez düdük çaldı. Yönettiği Beşiktaş maçlarında siyah-beyazlı takım 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 de yenilgi aldı. Trabzonspor ise, Yıldırım'ın yönettiği maçlarda 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet elde ederken, 1 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı.


19.10.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
bjk_bjk Ofline  
Alt 19-10-2007, 13:27   #89
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

kritik
jaSmin Ofline  
Alt 19-10-2007, 17:23   #90
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş, Turckell Süper Lig'de Trabzonspor ile yarın deplasmanda yapacağı karşılaşma için bu kente gitti.

Atatürk Havalimanı'nda, takımın hareketinden önce bir açıklama yapan Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, önemli bir maçta, zorlu bir rakiple oynayacaklarını, kazanarak İstanbul'a 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

Rakiplerinin de puana ihtiyacı bulunduğunu dile getiren Engin, ''Ancak biz kazanmak, 3 puan almak istiyoruz, çünkü bundan sonra zor bir serinin içine giriyoruz. Liverpool maçına moralli çıkmak istiyoruz. İyi oynayan, hak eden kazansın. Seyircisiz bir maç olacak, bu nedenle avantajlıyız. Bu avantajı kullanmak istiyoruz. Maçta tek düşüncemiz galibiyet olacak'' dedi.

Engin, kaleci Rüştü'nün sakatlığının geçtiğini, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın şans tanıması halinde forma giyebileceğini söylerken, Bobo'nun sakatlığının da kalmadığını ve oynayabilecek durumda olduğunu açıkladı.
bjk_bjk Ofline  
 

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 02:48 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580