|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
06-05-2006, 22:42 | #73 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | kaleye bence PSV den gomes manyak kaleci dida'dan sonra brazil milli takımında boy göstericek olan bi kaleci su an hangi takımda oldugunu bilmiyorum ama defansa zago stilinde oyanayan Luizao boy 194 olması lazım hatırlayamıyorum forvet uzun boylu süratli ve yüksek bitiriciliği olan bi oyuncu lazım ama Cisse ve Kanuate olabilir ama yaşlı oyuncu pek olmasını istemiyorum bobo ile iyi anlaşabilecek bi oyuncu olabilir bobo gitmesin ileride cok prim yapar bence kleberson gelsiyde manchester'dan diğer saydıgımız isimlerde gelebilir bu arada Real Madrid Luca Toni ile flört ediyormuş die duydum juninho deli gider takıma aslında serbest vuruşlarda mükemmel adam su an nerdeyse ortalama olarak ronaldinho nun üstünde serbest vuruş tekniği... | ||
15-05-2006, 15:06 | #74 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | kaleci(itandje) defans(lugano) orta saha( delgado-rigulme) forvet( aruna dindane- cisse) | ||
15-05-2006, 15:59 | #75 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | hepiniz atlamışınız arkdaşalr delgado yu bak buraya yazıyorum gelirse türkiyeyi ayağa kaldırır genc arjantinli...defansa cacapa ii olur ama imkansız gibi görünüyo...o.saha ya genc bi afrikalı ön libero vee forvetede kanoute veya cisse ... | ||
15-05-2006, 16:05 | #76 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | arkadaşlar hepiniz atlamışınız matihas delgado yu...iddaa ediyorum alırsak ki alıcaz gibi görünüyo türkiye yi ayağa kaldırır diyorum size...defansa cacapa ii olur du ama imkansız gözüküyo vee forvetede ya cisse yada kanoute favorilerim... | ||
15-05-2006, 16:11 | #78 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 | abı delgado gelmış zaten haftaya ımzaya gelıyo.ama cısse yı cok ıstıyorum ben şahsen.hatta ruyamda 3 yıllık sozleşme ımzalamıştı bjk ruya dedıgıme bakmayın belkı olur. (gelcek esprılı cevapları gorur gıbıyım) -sen onu anca ruyada gorusun -bjk onu ruyasında bıle alamazdı sen almışsın way be kardeşıme bak vb....
__________________ SUSKUNLUĞUMUZ FIRTINA ÖNCESİ DURGUNLUĞUMUZDUR!!! -----------ANTİ^^TEAM----------- ALAYINA İSYAN,ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ ALLAH(C.C) AFFEDER,ÇaRŞI affetmez!!! COK SEVIYORUZ ÖLÜMÜNE, YOK BU SEVDANIN TARIFI, SEN,BU GONULLERIN SAHIBI, ^^KARTAL^^ | ||
15-05-2006, 16:17 | #79 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | arkadaşlar hepiniz atlamışınız matihas delgado yu...iddaa ediyorum alırsak ki alıcaz gibi görünüyo türkiye yi ayağa kaldırır diyorum size...defansa cacapa ii olur du ama imkansız gözüküyo vee forvetede ya cisse yada kanoute favorilerim... | ||
15-05-2006, 16:17 | #80 | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |