![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ertuğrul Hoca Kayseriye adam alır gibi alıyor. Bütün sıkıntı bu zaten. Evet bu adam fena olmayabilir ama Beşiktaş için hafif kalır. Biz Hyppialardan, Collocinilerden bahsederken nerelere kaldık. Bu adam kötümü derseniz değil ama o zaman Zagoyu Ronaldoyu niye yolladın diye sorarlar adama... | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gökhan Zandan da, İbrahim Toraman dan da, Baki den de, İbrahim Kaş dan da, Koraydan da, Serdar Kurtuluşlşdanda iyi olduğunu sanmıyorum. En azından +1 ini ybancı kim olacak derdi yaşanmaz. Sırada 6. yabancımız kaldı. Onuda aldık mı iyi iş yaparız. Bence çok çok iyi bir oyuncu bulurlarsa alsınlar diatta gibi birisini alcaklarsa(Bence yanlış transfer, 31 yaşında ve başarısız bir sezon geçirmiş, BEşiktaş a katkı sağlamaz diye düşünüyorum) yada iyi bir genç bulurlasa alsınlar, yoksa devre arası adam almak için araştırmalara şimdiden başlasınlar. Benim anlamadığım, niye satın alma opsiyonlu kiralık oyuncu almaya çalışmadılar. Beğenmezsek göndermeside kolay olur, beğenirsek de bonservis hakkı bizde olurdu. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | insallah besiktasimiza faydalli olur.. Ertugrul hoca bukadar bekliye bekliye .. veto vere vere.. insallah iyi adam secmistir. Adeta Oyuncu Pazara döndü.. ablaaa veya abiii nekadar bu ?? almicam.. buda nekadar.. ??? iyi bi veto verim suna.. bi pazari gezip sonra birdaha gelirim belki.. ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |