![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren İbrahim Üzülmez, siyah-beyazlı takım ile yoluna devam edeceğini söyledi. İbrahim Üzülmez, eşi Neslihan ile birlikte eşinin memleketi olan Artvin'in Arhavi İlçesi'ne geldi. Zor ve yorucu bir sezonu geride bıraktığını belirten Üzülmez, Arhavi'de bir süre dinleneceklerini kaydetti. Siyah-beyazlı futbolcu, gelecek sezonda da Beşiktaş'ın formasını giymek istediğini ifade ederek, "Başkanımızla, yöneticilerimizle görüştük. Prensipte her konuda anlaştım. İstanbul'a dönüşümde Beşiktaş ile yola devam etmek için imza atacağım" dedi. kaynak:AA | ||
![]() |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Herkes İbrahim Üzülmez'i çok efendi ,sessiz sakin bir oyuncu zannediyor.Efendiliğine bir diyeceğim yok ama siz onun sakinliğine aldanmayın.Nitekim hafızası güçlü arkadaşlar hatırlayacaklardır ,bu İbo yedek kalmaya başlayınca hemen mızmızlanmaya başlar.Bu yıl takımda kalsa bile ara transferde kesin defedilecek.Çünkü Tigana sol açığa yabancı istiyor.Kily Gonzales haberi ne derece doğru bilmiyorum ama o pozisyona kaliteli bir adam mutlaka alınacaktır yani İbo kesin yedek.Diğer oynayacağı pozisyonda(sol bekte) ise Toraman ve Baki var.Üstelik Hayrettin Yerlikaya'nın ya da Fatih Ceylan'ın gelmeside gündemde.Sözün özü İbo kısa süre içerisinde bu takımda asla yer bulamayacağını anlayacak ve tıpkı daha önce olduğu gibi ''ilk 11'de oynamayacaksam ayrılayım'' tantanasına başlayacak.Zaten Beşiktaş'ta taş çatlasa 6 aylık ömrü var ,şimdiden gitmesi her iki taraf içinde en hayırlısı. | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |