![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
haklı yani adam doğru sölemiş 10 yıl şampiyon olamazsınız diye ama eksik söylemiş doğrusu şöyle olmalıdır Çağdaş:Beşiktaş camiası bu kafayla giderse yani benim gibi ******** insanlıktan nasibini almamış yediği kaba pisliyen karakterden yoksun o.. çocuklarını transfer edipde hiç layık olmadığım değerleri verirse bırakın 10 u 15 yıl daha şampiyon olamaz bunun için benden kurtulmak istemeleri gayet doğal taraftarında annem ve tüm akrabalarımla yakın ilişki kurmalarında bi gariplik göremiyorum kaynak:çağdaşın vicdanı
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Çağdaş'ın bu sözlerine hiç şaşırmadım.Beşiktaş'a gelmeden kısa süre önce daha Cimbom'la anlaşmamışken Galatasaray formasi giyerek çektirdiği fotoğrafları dün gibi hatırlarım.Cimbom bunu alacak parayı bulamayınca tıpış tıpış bizim takımın yolunu tuttu.Dolayısıyla karakterini daha o günlerde belli etmiş bir arkadaşımız.Bizim Beşiktaş'lılar olarak böyle kanı bozuklara kızmamız yersiz olur.Bu kanı bozukları Beşiktaş'a reva görenlerden hesap sorulmalı. Bunu Beşiktaş'a getirenlere ve onu Emmanuel Petit gibi süper bir futbolcuyla özdeşleştiren Mösyö Tigana'ya yazıklar olsun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Konu zamorano tarafından (24-05-2006 Saat 15:28 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bu daha hala orda mi kalmis? Ne kadar terbiyesit ve ahlaksiz bi adam ya bu! O kulübün ekmegini yedin. Zaten senin gibi serefsizlerde saygi ne gezer... Gercektende Inönüye nasil gelicek cok merak ediyorum. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
sizin gibi ********leri inönü'de görmek isteriz çağdaş bey adi herif ya işte böyle topçuların (futbolcu demiyorum bunlar futbolcu olamaz) beşiktaşta oynamış olmaları beni çok üzüyor
__________________ EY BEŞİKTAŞ...!!! İNADIM İNAT, İNADINA BAĞIŞLADI SENİ BANA BU HAYAT... | ||
![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
bravo kardeşim.. imza....
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | |||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | FOTOMONTAJ TEPKİSİ Çağdaş Atan, bugün bir spor gazetesinde çıkan kendi resminin fotomontaj olduğunu ve kimseye resim çektirmediğini de ifade ederek, "Bunu özellikle yazmanızı istiyorum. Aynı gazetede Beşiktaş aleyhine söylediğim sözler de çıkmış. Böyle bir şey söylemedim. Benim için Beşiktaşy defteri kapandı. Orada iyi kötü günlerim geçti ama geride kaldı. Şimdi burada olduğum için çok mutluyum. Beşiktaş' ta huzurum kalmadığı ve değişikliğe ihtiyacım olduğu için ayrıldım. Trabzonspor' a faydalı olacağıma inanıyorum" dedi. çokmu gaza geldik acaba? | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |